Aangeboden: Vrijstaande Woning te Middelharnis dicht bij het Haringvliet

- Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Vrijstaande Woning te Middelharnis dicht bij het Haringvliet Nu Kopen ca 35 autominuten van Rotterdam ca 30 autominuten van Breda ca 25 autominuten van de Europoort Vrijstaande...

Vrijstaande Woning te Middelharnis, dicht bij het Haringvliet.
NU KOPEN!!
ca 35 autominuten van Rotterdam - ca 30 autominuten van Breda -
ca 25 autominuten van de Europoort

Vrijstaande Woning Sluuslaan 17 op het Park Nieuw-Zeeland te Middelharnis.
Beschikbaar vanaf maart 2012.
Park Nieuw-Zeeland is direct gelegen aan het Haringvliet en op steenworp afstand van Zeeland. De jachthaven en het zandstrand met zonneweide liggen pal naast het park.
Indeling van de woning; Op de begane grond is de ruime U-vormige woonkamer(ca
35 m2) met een open keuken en de hal met toilet en een open hardhouten trap naar de 1
e verdieping. Naast de keuken is de berging met W.A., W.D aansluiting en de Cv-ketel met warmwater voorziening. Totale oppervlakte begane grond 54 m2. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron en een gasfornuis. Aan beide zijden van de woning leiden openslaande deuren naar een terras. De gehele begane grond is voorzien van grote plavuizen en crèmekleurige wanden(een lichtere kleur dan op de foto's). Op de eerste verdieping bevinden zich rondom de hal drie slaapkamers met beuken laminaatvloeren, de badkamer en een apart tweede toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en verwarming. Boven het halplafond is een ruimte met de mechanische ventilatie-unit. Het totale woonoppervlakte is ca 101 m2. Het dak, de gevels en de begane grondvloer zijn geïsoleerd en de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen en ramen met dubbele beglazing.
Overige gegevens: Rondom de woning is de tuin van 208 m2 met een terras op het zuidwesten, veel gazon en twee parkeerplaatsen, met de mogelijkheid uit te breiden naar drie parkeerplaatsen. De genoemde 208 m2 is exclusief de 1,60 m1 brede strook grond(18 m2), eigendom van de VvE. Kadastrale identificatie: oppervlakte 266 m2 met inhoud woning 252 m3 en gebouwd in 1999. In 2010 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
Tussen december 2011 en februari 2012 dragen wij de verkoop van deze woning over aan een makelaar.
Bijkomende kosten: De bijdrage VvE is € 700,00 per jaar, incl. huishoudelijke afvalverwijdering.
De VvE heeft een groot eigen vermogen. U dient zich bij de VvE aan te sluiten.
De Gemeentelijke belastingen in 2011:
- OZB € 169,00
- Rioolrechten € 113,00.
Energieverbruik(gas en elektra) ca € 1300,00 per jaar.
Waterschap SVHW in 2010 voor eigenaar en gebruiker ca € 232,00.
De WOZ waarde in 2011, € 218.000,00. Waardepeildatum 1 januari 2010.
Prijs: De richtprijs is € 218.000,00
Omgeving: Middelharnis is een oud vissersplaatsje met een historische stadskern en gezellige winkeltjes. Rond de oude haven vindt u diverse terrasjes en restaurants. Met zijn oude dorpjes, uitgestrekt polderlandschap en kilometers zandstranden is het eiland Goeree-Overflakkee een paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars. Goeree-Overflakkee ligt tussen de kusten van Zeeland en de bedrijvigheid van wereldhaven Rotterdam en heeft een prachtig polderlandschap met unieke natuurgebieden. Een eiland van rust, natuur en ruimte..., om na uw werkdag van te genieten.
Foto's: De 8e foto is van de voorgevel van Sluuslaan 28. De gevel van Sluuslaan 17 en 28 zijn gelijk, de tuin is anders. Sluuslaan 28 staat te koop via makelaar van der Vinden.
Bezichtiging: S.v.p. contact opnemen met jr per e-mail of tel: +31629585727

meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger