Aangeboden: Scherp geprijste benedenwoning in de Heesterbuurt Den Haag

Prijs: € 155.000 - Datum: Vandaag - Meidoornstraat 1 2563 Gd s Gravenhage In de Heesterbuurt gelegen ruime 4 kamer hoekparterre met tuin In de nabijheid van de winkels aan de Fahrenheitstraat en Weimarstraat en...

  • * Meidoornstraat 1, 2563 GD, ?s-Gravenhage

In de Heesterbuurt gelegen ruime 4-kamer hoekparterre met tuin. In de nabijheid van de winkels aan de Fahrenheitstraat en Weimarstraat en openbaar vervoer. Deze voormalige winkel is thans volledig ingedeeld als woning met het behoud van alle originele details, waaronder: stenen vloer, originele houten etalagekast, paneeldeuren en glas-in-lood. Het appartement is in goede staat en zo te betrekken.

Indeling

Entree op straatniveau, sfeervolle en lichte woon-/eetkamer met de originele houten etalagekast uit de 20e eeuw welke nu als servieskast wordt gebruikt. Vanuit de woon-/eetkamer (ca. 5,63 x 3,46m) komt u in de zitkamer. De zitkamer (ca. 4,43 x 3,47m) is voorzien van een gezellige open haard en ook hier vindt u de originele details terug zoals het authentieke plafond.

De lange hal met tochtdeur voorzien van origineel glas-in-lood en originele stenen vloer, en geeft toegang tot de diverse kamers, badkamer, bergruimte en kelder.

Twee slaapkamers, waarvan de tussenkamer ca. 3.36 x 2.94m in gebruik is als kinderkamer. Deze kamer heeft nog het originele raam met luifeldeurtjes. De achterslaapkamer ca. 3.41 x 3.05m heeft openslaande deuren naar de heerlijk zonnige tuin.

Nette badkamer met douche, thermostaatkraan, wastafel, toilet en mechanische ventilatie.

Aan de speelse breed uitlopende gang, welke overigens ook toegang geeft tot de tuin, de handige grote bergruimte met op maat gemaakte schuifdeuren en kelder waar o.a. ruimte is voor de wasapparatuur.

De keuken is vernieuwd maar enige details van toen zijn bewaard gebleven en gecombineerd met de gemakken van nu en voorzien van onder-/ en bovenkasten. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, koel/vriescombinatie, gasfornuis met oven. Tevens is hier de opstelplaats voor de CV ketel (Bosch, 2003).

Vanuit de achterkamer via openslaande deuren toegang tot de aangelegde tuin. De tuin loopt gedeeltelijk om een zijde van de woning heen, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat en heeft toegang via een zijpoort met grote openslaande deuren in de Meidoornstraat. Op het eerste terras staat de eerste ochtendzon tot na de lunch. Tot einde middag staat de zon op het achterterras. Er is geen inkijk in de tuin, waardoor je lekker vrij kan zitten.

De woning is bouwtechnisch gerenoveerd met behoud van de originele details en gecombineerd met de gemakken van nu.

Kenmerken:
- Bouwjaar ca. 1916
- Alle originele details aanwezig, zoals glas in lood, stenen vloer en de houten etalagekast
- Verwarming en warmwatervoorziening middels c.v.-combiketel
- Buitenschilderwerk voorzijde van de woning is uitgevoerd in 2011
- Nagenoeg overal dubbel glas
- Het appartement is gelegen op eigen grond
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage ca. ? 40 per maand
- De lood- /asbest- en ouderdomsclausule is van toepassing
- Op loopafstand van winkels Fahrenheitstraat en Weimarstraat, openbaar vervoer
- Oplevering in overleg
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger