Aangeboden: Heerlijke 5-kamerwoning met parkeerplaats en zonnig terras

- Prijs: € 419.000 - Datum: Vandaag - Moderne 5 kamer woning in Delft met privé parkeerplaats zonnig terras balkon open haard separate berging en een gemeenschappelijke fietsenberging De woonkamer is licht en heeft...

Moderne 5 kamer woning in Delft, met privé-parkeerplaats, zonnig terras, balkon, open haard, separate berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De woonkamer is licht en heeft een heerlijk zonnig terras van circa 12 m2 op het zuiden! Het is een uitstekende locatie, dichtbij het gezellige centrum van Delft, maar toch beschut tegen de dagelijkse drukte van de stad.

Indeling:
Begane grond: Entree, ruime hal met trap naar boven. Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Studeer-/werk-/hobby-/ slaapkamer (3.36x2.99m) voorzien van vloerverwarming met een deur richting uw parkeerplaats.

Eerste etage: Royale woonkamer (circa 50 m2) voorzien van merbauparket met open haard en een open keuken (Siematic). De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is toegang tot het balkon. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een riant terras (4.48x2.65m) met elektrisch zonnescherm.

Tweede etage: Overloop met lichtkoepel. Drie prima slaapkamers van 4.17x3.46m, 3.82x2.53m en 2.70x3.10m. De grote slaapkamer heeft direct toegang tot de walk in closet (1.22x2.35m). Moderne, strak afgewerkte en geheel betegelde badkamer (2.17x3.07m) voorzien van extra lichtkoepel. De badkamer heeft een inloopdouche, designradiator, tweede toilet en een luxe badkamermeubel. In een aparte ruimte in de badkamer is de opstelplaats voor de cv-ketel, wasmachine en droger.

Bijzonderheden/Kenmerken:
Deze woning is eventueel met een tweede parkeerplaats te koop. Opgeleverd in 2006. Uitstekende staat van onderhoud. Buitenschilderwerk 2010. Alle ramen zijn draai-kiepramen. Volledig moderne isolatie. Woonoppervlakte circa 125 m2. Gemeenschappelijke fietsenstalling. Parkeerterrein achterzijde woning beveiligd met elektrisch hek. Berging (15m2). Actieve vereniging van eigenaren voor de woning en de parkeerplaatsen met een gunstige bijdrage van rond de € 115,-- per maand. Gemeenschappelijke opstalverzekering met extra verzekering voor het aangebrachte meerwerk.

Vraagprijs € 419.000,-- k.k. (inclusief prive parkeerplaats). Tweede parkeerplaats is mogelijk!
Oplevering vanaf september 2011

Voor meer informatie: http://www.funda.nl/koop/delft/huis-47027413-werfpad-23/

Of neem contact op met de makelaar: http://www.vandaalmakelaardij.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger