Aangeboden: Herenhuis op de Quarles van Uffordstraat nr. 66

- Prijs: € 495.000 - Datum: Vandaag - Verrassend ruim herenhuis gelegen nabij de boulevard strand zee duinen en het centrum van Noordwijk Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig welke beide zijn voorzien...

Verrassend ruim herenhuis gelegen nabij de boulevard, strand, zee, duinen en het centrum van Noordwijk. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig welke beide zijn voorzien van badkamer. Op de 2e verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De woning is uitstekend onderhouden en is in de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd. Kortom een verrassend ruim en onderhouden herenhuis gelegen op een bijzonder leuke locatie!

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, vaste opgang naar de 1e verdieping, toilet, trapkast, woonkamer, serre met achterentree middels openslaande deuren, keuken.

1e verdieping: overloop met vaste opgang naar de 2e verdieping, twee slaapkamers welke beide zijn voorzien van een wastafel en aparte badkamer, een toilet en een 3e kamer welke te gebruiken is als waskamer hierin zit de aansluiting en afvoer voor de wasmachine en droger.

2e verdieping: twee slaapkamers met een wastafel en een badkamer.

Uitvoering:
De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd.

De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Keuken:
De moderne keuken, voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast met vriezer.

Sanitair:
Het sanitair in de woning bestaat uit een toilet op de begane grond en drie badkamers. De luxe badkamer op de 1e verdieping is geheel betegeld en uitgevoerd met douchecabine en wastafel. De tweede slaapkamer is uitgevoerd met douchecabine. De badkamer op de 2e verdieping is uitgevoerd met douchecabine en toilet.

Installaties:
De woning wordt verwarmd middels een nieuwe (in 2010 geïnstalleerde) CV combi ketel met radiatoren. Voornoemde CV ketel levert eveneens het warme water in de woning.

Tuin:
Achter de woning is een zonnige op het 'noorden' gelegen achtertuin met achterom aanwezig. Voor de woning is een voortuin gelegen met aansluitend het trottoir.

Kerngegevens:
• Tussenwoning herenhuis;
• Woonoppervlakte circa 178 m²;
• Inhoud circa 450m³;
• Bouwjaar bijbenadering 1937
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger