Aangeboden: Heerlijk licht driekamerappartement in Alphen aan den Rijn.

- Prijs: € 179.000 - Datum: Vandaag - In prijs verlaagd Vanuit dit appartement kunt u zelfs nog een glimp opvangen van de Oude Rijn Heerlijk licht driekamerappartement gelegen in een kleinschalig...

In prijs verlaagd!!!

Vanuit dit appartement kunt u zelfs nog 'een glimp' opvangen van de 'Oude Rijn'!

Heerlijk licht driekamerappartement, gelegen in een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van de populaire woonwijk 'Beerendrecht'.

Het is hier fantastisch wonen! Vijf minuten fietsen en u bent in het Stadshart, de straat uit wandelen en u zit midden in recreatiegebied "de Zegerplas" met alle sportfaciliteiten binnen handbereik. En wel zo prettig: ook de uitvalswegen zijn "om de hoek".

Dit appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met liftinstallatie. Het complex staat aan de rand van de bebouwde kom en heeft parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Kenmerken "in vogelvlucht":
• Gelegen aan rand van centrum met uitzicht over de 'Oude Rijn'
• Brede (7 meter!), lichte woon- eetkamer
• Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur
• Twee slaapkamers
• Eenvoudige badkamer met douchecabine
• Inpandige berging en fietsenberging
• Terras op het zuidwesten

Indeling
Begane grond:
Via de afgesloten entree bereikt u de lift en het trappenhuis met toegang naar de drie verdiepingen. De woning ligt op de tweede verdieping.

De fietsenberging, voorzien van elektra, bereikt u via een aparte entree op de begane grond.

2e Verdieping:
Entree, hal met twee slaapkamers aan de voorzijde. Via de tussenhal bereikt u de toiletruimte, de badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting en de aparte inpandige berging. De combiketel (merk Vaillant, bouwjaar 2004) is geplaatst in de inpandige berging. De vloer van de beide slaapkamers is voorzien van vloerbedekking.

Aan de achterzijde bevindt zich de lichte woonkamer over een breedte van 7 meter. De huidige bewoners hebben hier een heerlijke ruime eetkamer gecreëerd en een afzonderlijk zitgedeelte. De semi open keuken is in een U-vorm geplaatst waardoor er een praktisch verbinding is met de eetkamer. De keuken (in de kleur wit) is compleet uitgevoerd met een ingebouwde koelkast, vriesladen, combi-magnetron, vijf pitsgasfornuis, wasemkap met schouw en een vaatwasmachine.

De woonkamer is erg licht door de raampartijen over nagenoeg de hele breedte. Het balkon bereikt u via de eetkamer en is gelegen op het zuidwesten, hier heeft u een fraai uitzicht over de 'Oude Rijn en de molen 'de Eendracht'. Ter plaatse van het balkon is de woonkamer voorzien van een zonnescherm. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met massief grenen vloerdelen, de wanden zijn glad afgewerkt.

Kortom: een heerlijk zonnig appartement met een perfecte ligging!

Bijzonderheden:

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Dit complex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

http://www.funda.nl/koop/alphen-aan-den-rijn/appartement
-47946186-rosmolen-57/omschrijving/
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger