Aangeboden: Ruim monumentenpand te huur gestoffeerd

- Prijs: € 950,00 - Datum: Vandaag - Ruim monumentenpand op de Voorstraat te Sommelsdijk te huur Indeling Via de statige voordeur komt u in de hal met daarin een originele tegelvloer de meterkast en de kapstok De...

Ruim monumentenpand op de Voorstraat te Sommelsdijk te huur. Indeling:
Via de statige voordeur komt u in de hal met daarin een originele tegelvloer de meterkast en de kapstok. De ruime woonkamer (43 m2) is voorzien van glas-in-lood ramen, een hoog "oud" balken plafond en massieve vloerdelen en open haard(bio-ethanol) met zandstenen schouw. Door een karakteristieke boogdoorgang met aangrenzend toilet en wasmachineruimte bereikt u de gezellige woonkeuken (Tinello), met daarachter de tuin en schuur. De tuin is gelegen op het oosten en er is altijd wel een mogelijkheid om ergens van de zon te genieten. De vrijstaande stenen garage met zolder biedt tevens de achteruitgang.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich een grote slaapkamer met authentieke ramen, een overloop met kasten die dienst doet als walk-in-closet, en een slaapkamer met "eigen" zolder. De marmeren badkamer heeft douche, bad, dubbele wastafel, badkamermeubel en toilet.

Tweede verdieping:
Op de 2e verdieping zijn twee slaapkamers met veluxraam en dakkappeltje, ingebouwde kasten.

Bijzonderheden:
- Rijksmonument in het centrum van Middelharnis-Sommelsdijk
- Balken plafond, houten vloerdelen, glas-in-lood ramen, (wijn)kelder, binnenplaatsje met waterput.
- Dichtbij de gezellige haven en het winkelcentrum "D'n Diek"
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger