Aangeboden: Te huur : woningen in Schiedam en Hoogvliet-Rotterdam ! !

- Prijs: Zie omschrijving - Datum: Vandaag - Te huur in Schiedam Ruime 3 kamer woning aan de Professor Kamerlingh Onneslaan te Schiedam Het betreft een flatwoning op de 3e etage zonder lift De woning heeft 2...

Te huur in Schiedam :



Ruime 3 kamer woning aan de Professor Kamerlingh Onneslaan te Schiedam .Het betreft een flatwoning op de 3e etage zonder lift. De woning heeft 2 slaapkamers,1 woonkamer,1 badkamer met badkuip,toilet en balkon. De woning is zeer dichtbij gelegen bij supermarkt en op 50 meter loopafstand van Schiedam treinstation-metro station. Het is een kindvriendelijke omgeving maar kan ook door studenten bewoond worden. De woning is altijd goed onderhouden door de verhuurder en heeft geen mankementen. Huurprijs : 850,00 euro incl.



Te huur in Rotterdam/Hoogvliet : VERHUURD VERHUURD VERHUURD



Ruime 4 kamer woning aan de Baarsweg te Hoogvliet/Rotterdam.Het betreft een flatwoning op de 4e etage zonder lift. De woning heeft 3 slaapkamers,1 woonkamer,1 badkamer ,toilet en balkon. De woning is zeer dichtbij het openbaar vervoer en vlakbij enkele supermarkts. Het is een kindvriendelijke omgeving maar kan ook heel goed door studenten bewoond worden. Huurprijs 850,00 incl.



Te huur in Rotterdam/Hoogvliet :



Ruime 2 kamer studentenwoning tegenover metrostation Zalmplaat.Het betreft een appartement op de begane grond . De woning heeft 1 slaapkamers,1 woonkamer,1 badkamer ,toilet en balkon. De woning is zeer dichtbij het metrop station zalmplaat en vlakbij enkele supermarkts/snackbars. Het is een hele goede appartement voor studenten. Huurprijs 600,00 euro incl.
LET OP!! INSCHRIJVING IS HIER NIET MOGELIJK !!

We bieden de huizen ook aan voor uw personeel en arbeiders.

Voor meer info bel gerust naar : 06 - 24 111 477 of 06 - 41 482 126
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger