Aangeboden: Capelle aan den Ijssel - Zeer ruime 3 kmr appartement - 90m2

- Prijs: € 144.900 - Datum: Vandaag - Een net en verrassend ruim drie voorheen vierkamer appartement met vrij uitzicht gelegen op de tweede verdieping met twee ruime balkons waarvan één op het zonnige Zuidwesten én...

Een net en verrassend ruim drie, voorheen vierkamer appartement met vrij uitzicht, gelegen op de tweede verdieping met twee ruime balkons, waarvan één op het zonnige Zuidwesten én een berging in de onderbouw, gelegen in de wijk Middelwatering. Alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer (metrostation Slotlaan), uitvalswegen, scholen en natuurlijk het gezellige Winkelcentrum Slotplein voor alle dagelijks boodschappen zijn op loopafstand. Het appartement is netjes afgewerkt en is voorzien van een laminaatvloer in de woonkamer, hal en keuken, tapijt op de slaapkamers, een nette keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een koelvriescombinatie, een keurig toilet met een hangend closet en een lichte badkamer met bad en een wastafelmeubel met veel bergruimte. De ruime en sfeervolle woonkamer van ca. 28 m2 beschikt over een moederhaard. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Indeling: Entree middels de afgesloten portiek met de meterkast, hal met toegang tot het toilet, de keuken met balkon, één slaapkamer (ca. 4,9 x 3,6 m) en de ruime, lichte woonkamer (ca. 5,7 x 5,0 m), met deur naar het balkon aan de voorzijde van het appartementencomplex, gelegen op het Zuidwesten. Via de woonkamer komt men in de ruime tweede slaapkamer (ca. 5,0 x 4,4 m) met een berging en deur naar de badkamer met wastafelmeubel en een bad.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger