Aangeboden: Grote bovenwoning royaal dakterras 25 min v Rotterdam!!!

- Prijs: € 169.500 - Datum: Vandaag - Zeer mooi op de eerste verdieping gelegen Groot Appartement met royaal dakterras waarop volop van de zon genoten kan worden Entree via grote hal met plavuizenvloer met...

Zeer mooi, op de eerste verdieping gelegen, GROOT APPARTEMENT met royaal dakterras waarop volop van de zon genoten kan worden.

Entree via grote hal met plavuizenvloer met kastenwand en bijkeuken met opstelplaats voor de CV installatie. Trap naar de woonverdieping.

Overloop met laminaatvloer, modern toilet met zwevend closet, urinoir en fonteintje, Grote woonkamer van 7.90 x 4.63 met laminaatvloer en speelse lichtinval zodat de woning een zeer aantrekkelijk geheel is, openslaande deuren naar het grote dakterras van ca. 40 m2. open keuken met moderne keukeninrichting en ingebouwde kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en combimagnetron. grote slaapkamer met kastenwand (4.47 x 3.52 en 2e ruime slaapkamer van 3.54 x 3.41. Zeer luxe en moderne, betegelde badkamer met groot rond bad met whirlpool, wastafel met ombouwmeubel en ingebouwde verlichting.

Algemeen Er is een grote bergvliering boven de woonkamer en slaapkamer. Een schitterend object dat de moeite van bezichtigen waard is. Het appartement kan los verkocht worden maar ook in combinatie met de ondergelegen winkel.

Ooltgensplaat is een dorp in de gemeente Oostflakkee, in de provincie Zuid Holland. In Ooltgensplaat bevindt zich het Oude Raadhuis. Het Oude Raadhuis, met uitzicht op de jachthaven van Ooltgensplaat, is het oudste pand in z ijn soort van Goeree-Overflakkee. Ooltgensplaat is een prachtige omgeving om te wonen, te fietsen en te wandelen, met aan de ene kant een jachthaven en het havenkanaal naar het Haringvliet en het Volkerak.

Kortom een royale woning voorzien van alle luxe en comfort in een landelijke woonomgeving en de charme van een dorp.

Als eerste gemeente op Goeree-Overflakkee, biedt de gemeente Oostflakkee koopstarters de mogelijkheid om een VROM Starterslening af te sluiten. De starterslening is bedoeld om mensen die voor het eerst een woning willen kopen, een steuntje in de rug te geven.

meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger