Aangeboden: Ruime 6-kamer hoekwoning te huur, Zoetermeer

- Prijs: € 810,00 - Datum: Vandaag - Mooie ruime 6 kamer hoekwoning met grote tuin te huur in Zoetermeer eigendom van een Pensioenfonds De woning is gelegen in de rustige en nette wijk Noordhove gelegen vlakbij...

Mooie, ruime 6-kamer hoekwoning met grote tuin te huur in Zoetermeer, eigendom van een Pensioenfonds.
De woning is gelegen in de rustige en nette wijk Noordhove, gelegen vlakbij watersportgebied de grote Aa, kinderboerderij, winkelcentrum, bushalte en basisscholen. De bus is in 12 minuten in het Stadshart, het grote en moderne winkelcentrum van Zoetermeer.
Er zijn volop speelvelden en speelplaatsen voor kinderen gelegen direct voor het huis en een straat verderop achter het huis. Het is hier heerlijk rustig wonen zonder overlast van wie dan ook.
Het huis heeft een traditionele indeling met een open keuken aan de voorzijde, 3 kamers op de eerste verdieping, badkamer met douche, ligbad en 2e toilet.
Ter overname hebben wij een lichteiken kleur laminaatvloer in het hele huis en een scheidingswand op zolder. Hiermee is een zeer ruime extra kamer gecreëerd van 4 x 6 mtr. waarnaast nog een grote open zolder beschikbaar blijft van 6 x 6 mtr.
Mooi, ruim en aantrekkelijk wonen in Zoetermeer met een aantrekkelijke huurprijs van €810,- per maand, doet u hier!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger