Aangeboden: Papendrecht Haagbeukhof 221 eengezinswoning, wilgendonk

- Prijs: € 206.000 - Datum: Vandaag - Uitstekend onderhouden en geheel opgeknapte eengezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein in de geliefde wijk Wilgendonk De woning is de afgelopen jaren op...

Uitstekend onderhouden en geheel opgeknapte eengezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein in de geliefde wijk 'Wilgendonk'. De woning is de afgelopen jaren op verschillende punten grondig aangepakt, zoals plaatsen dakisolatie, nieuwe dakvensters op zolder, nieuwe wandafwerking, nieuw tuinhuisje en ga zo maar door. De ligging is uitstekend nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen naar de N3, N214 en A15. Deze woning is zonder grote klussen te betrekken!! Kom kijken en overtuig uzelf!

Indeling:
Begane grond:
Entree in ruime hal met meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar), dichte trap naar de verdieping en half betegeld toilet.

Ruime tuingerichte woonkamer (ca. 5.59 x 4.89 mtr) met trapkast, deur naar de zonnige tuin en doorgang naar de complete keuken.

Moderne halfopen keuken (ca. 3.03 x 2.50 mtr) in hoekopstelling met boven- en onderkasten en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien een lichte plavuisvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste open trap naar zolder.
Slaapkamer 1 (ca. 4.89 x 4.00/3.00 mtr) gelegen aan de achterzijde. Voorheen waren dit twee slaapkamers, dit is gemakkelijk weer te herstellen. In deze kamer is het schuine dakbeschot geheel geïsoleerd en opnieuw afgewerkt.

Slaapkamer 2 (ca. 3.22 x 2.97 mtr) gelegen aan de voorzijde.

Moderne badkamer uit 2004 (ca. 2.03 x 1.85 mtr) met ligbad, douchecabine en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
De gehele zolder is 2009 opgeknapt inclusief het plaatsen van twee nieuwe dakvenster.
Voorzolder (ca. 5.69 x 1.85 mtr) met opstelling wasapparatuur, mechanische ventilatie unit en CV-combiketel uit 1997 welke jaarlijks wordt onderhouden.

Grote zolderkamer (ca. 5.69 x 2.97 mtr) met bergruimte achter de knieschotten en groot Velux dakvenster.

Tuin:
Keurig aangelegde voortuin met parkeergelegenheid voor een auto. In de voortuin bevindt zich tevens de berging voorzien van elektra.
Ruime achtertuin (ca. 10.50 x 5.00 mtr) gelegen op het zonnige Westen met sierbestrating en plantenborders. In 2008 is het tuinhuisje voorzien van elektra geplaatst.
Aan de achtergevel is in 2007 een pandbreed elektrisch zonnescherm geplaatst en is er een buitenkraan aanwezig.

Algemeen:
- zeer nette woning die zonder grote klussen betrokken kan worden
- schilderwerk voor en achter in 2007 uitgevoerd
- geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- volledig geïsoleerd
- parkeergelegenheid op eigen terrein
- alarminstallatie aanwezig (ter overname)

Oplevering: In overleg.
Voor informatie kunt u bellen met Q-makelaars Papendrecht, 078-6427066
bron: www.q-makelaars.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger