Aangeboden: Den Haag, Ruim 1 slaapkamerappartement met ideale ligging.

- Prijs: € 695,00 - Datum: Vandaag - Den Haag Rijswijkseweg 695 Incl g w l Fantastisch gestoffeerd ruim 1 slaapkamer appartement in Laakkwartier De woning is gelegen nabij de winkels van het Lorentzplein op...

Den Haag, Rijswijkseweg, € 695,- Incl. g/w/l

Fantastisch gestoffeerd ruim 1 slaapkamer appartement in Laakkwartier. De woning is gelegen nabij de winkels van het Lorentzplein, op loopafstand van de Haagsche hogeschool en het openbaar vervoer stopt voor de deur tram 15 en 10.

Bij binnenkomst trap naar de eerste verdieping; ruime overloop; toegang tot het appartment; binnenkomst appartement ruime woonkamer met een open keuken; keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis, magnetron en afzuigkap; badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet; ruime slaapkamer voor twee persoons bed en kast.

Woning is voor maximaal één persoon.


Bent u op zoek naar een huurwoning... doe het dan eens Anders. Anders Huren is een bemiddelingskantoor gespecialiseerd in de huursector. Oftewel Anders Huren heeft al de expertise in huis om u een goede begeleiding te geven naar uw nieuwe thuis. Wij zullen dus samen met u, aan de hand van uw zoekprofiel, uw nieuwe woning vinden.

Een paar stappen verwijderd van uw thuis... het enige wat nog rest is een inschrijving via onze website, of als u echt niet kunt wachten, kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.
Anders Huren is gevestigd in Voorburg, aan de rand van Den Haag. Uiteraard bent u van harte welkom.

Anders Huren

Prinses Mariannelaan 87A
2275 BB Voorburg
Tel: 070-300 47 07
Fax: 070-386 52 86

www.anders-huren.nl
email: anders@anders-huren.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger