Aangeboden: Tijdelijke woonruimte in luxe en comfortabele design suites

- Prijs: Op aanvraag - Datum: Vandaag - Boek nu een van die 3 luxe Suites in een historisch pand in het centrum van de oude binnenstad van Dordrecht Suites met een bijzondere en eigentijdse architectuur en inrichting...

Boek nu een van die 3 luxe Suites in een historisch pand in het centrum van de oude binnenstad van Dordrecht. Suites met een bijzondere en eigentijdse architectuur en inrichting. U begeeft zich er in een oase van luxe.
A.S. Design Suitesis gelegen aan het Scheffersplein. Een groot plein vol gezellige terrassen en het hele jaar middelpunt van allerhande activiteiten. En dat alles onder het wakend oog van de Dordtse schilder Ary Scheffer, wiens standbeeld het plein siert.
Dordrecht, Stad van Historie, Water en Cultuur.

A.S. Design Suites bevindt zich in het centrum van de oude binnenstad van Dordrecht aan het gezellige Scheffersplein.

U gaat het pand via een klassieke draaideur binnen in de Wijnstraat 241b. Op de begane grond treft u een leuk en gezellig eetcafé. Met een trap gaat u naar de eerste etage waar A.S. Design Suites zich bevindt. De suites zijn alle exclusief ingericht en uitgerust met onder meer een kingsize bed, lounge zithoek, wijnklimaatkast, laptopaansluiting, flatscreen LCD televisie met de mogelijkheid om onbeperkt te internetten én DVD-speler. Een luxe royale badkamer met jacuzzi, douche en toilet, föhn en badjassen maakt de suite meer dan compleet.

Elke suite heeft zijn eigen intieme en eigentijdse sfeer. U voelt er warmte en geborgenheid. Het moderne design van de suites in combinatie met de sfeer van het historische pand zorgt voor een verrassende, uiterst comfortabele en onvergetelijke ervaring.

De suites zijn voor een langere periode te boeken, bijvoorbeeld voor tijdelijke woonruimte. Voor meer informatie hierover kunt u het beste mailen naar info@as-designsuites.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger