Aangeboden: Ruime 5 kamer appartementen in Rotterdam-Ommoord

- Prijs: € 742,40 - Datum: Vandaag - Oppervlakte 95 m Ligging balkon op het Zuiden Huurprijs kaal 742 40 p m Gestoffeerd 1000 p m Servicekosten 97 p m incl voorschot stookkosten In de wijk Rotterdam Ommoord hebben...

Oppervlakte: 95 m²
Ligging: balkon op het Zuiden

Huurprijs kaal: € 742,40 p/m
Gestoffeerd: € 1000,- p/m
Servicekosten: € 97,- p/m incl. voorschot stookkosten

In de wijk Rotterdam-Ommoord hebben wij diverse 4- en 5-kamer appartementen aan de Kelloggplaats en Cordell Hullplaats beschikbaar voor verhuur en verkoop. Wij bieden de woningen kaal en gestoffeerd aan.
De gestofferde woningen beschikken over een luxe inbouwkeuken met koel/vriescombinatie, afzuigkap, kookplaat, oven en vaatwasser, de badkamer is voorzien van een wasautomaat en er ligt er laminaat in de gehele woning.

TIJDELIJKE AKTIE:
HUUR PER DIRECT OF ELKE ANDERE DATUM TOT 1 JULI 2011 EN BETAAL GEEN BEMIDDELINGS- EN ADMINISTRATIEKOSTEN!


De uiteindelijke bewoners moeten beschikken over een bruto minimaal inkomen van 3 keer de huurprijs aantoonbaar middels loonstroken, werkgeversverklaring en een arbeidsovereenkomst daarnaast dient de hoofdbewoner 18 jaar of ouder zijn aan te tonen middels een legitimatiebewijs en een uitreksel bevolkingsregister. Ook is het mogelijk de huur via uw bedrijf te laten lopen vraag naar de voorwaarden.

verhuur@waterford.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger