Aangeboden: Per direct te huur; 4 k parterre woning met riante tuin

- Prijs: € 825,00 - Datum: Vandaag - In de Hulshorststraat een rustige maar gezellige echte Haagse wijk Zuiderpark nabij de Dierenselaan gelegen leuke 4 kamer parterrewoning met een zeer riante tuin en een nieuwe...

In de Hulshorststraat (een rustige maar gezellige echte Haagse wijk Zuiderpark, nabij de Dierenselaan) gelegen leuke 4 kamer parterrewoning met een zeer riante tuin en een nieuwe moderne badkamer.
Deze woning is onlangs opgeknapt en zo te betrekken.

Indeling: entree via voortuin; tochtportaal; lange gang van ca. 6 meter met inbouwkast. Ruime woonkamer aan de voorzijde (470x320); ruime kamer aan de achterzijde (460x300) met schouw en openslaande deuren naar de riante achtertuin (1070x700) met schuur. Slaapkamer aan de voorzijde (380x235) met doorgang naar badkamer (200x200) voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting; apart toilet. Kamer aan de achterzijde (390x195). Apart (luxe) keuken aan de achterzijde voorzien o.a. 4-pitsgascomfoor, koelkast, vriezer en afzuigkap. Tevens is de woning voorzien van cv. Huurprijs is exclusief gas, licht en water.

Winkelstraat de Dierselaan ligt om de hoek alsmede het OV, zuiderpark en nabij uitvalswegen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger