Aangeboden: Te koop: appartement Dorpsstraat 118b te Zoetermeer

- Prijs: € 181.500 - Datum: Vandaag - Midden in het pittoreske oude centrum van Zoetermeer is in de gezellige Dorpsstraat dit kleinschalige appartementsgebouw bouwjaar 1906 gevestigd In 2005 is het gehele pand...

Midden in het pittoreske oude centrum van Zoetermeer is in de gezellige Dorpsstraat dit kleinschalige appartementsgebouw (bouwjaar 1906) gevestigd. In 2005 is het gehele pand volledig gerenoveerd waarbij op de eerste verdieping twee appartementen zijn gerealiseerd.

Dit appartement heeft een oppervlakte van circa 65 m2. Centrale entree met meterkast (6 groepen + aardlekschakelaar) en trapopgang voor de 2 appartementen op de 1e verdieping. Aparte berging aanwezig welke zich bevindt in het achterliggende appartementencomplex.

Indeling: Entree/hal met toiletruimte voorzien van hangcloset; C.V. ruimte met c.v. ketel (2005); Berging met wasmachine aansluiting; Woonkamer van circa 26 m2 (inclusief keuken); Appartement is volledig voorzien van een donkere laminaatvloer; luxe uitgeruste keuken voorzien van alle inbouwapparatuur (inclusief oven, magnetron en vaatwasmachine); volledig betegelde badkamer met wastafel en karakteristieke houten badtombe en een aparte douchecabine; 1 slaapkamer en 1 slaap/werkkamer aan de achterzijde. Bijzonderheden: De woning is keurig verzorgd en voorzien van spuitwerkwanden en lichte aankleding.

De oplevering van dit sfeervolle appartement is in overleg.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger