Aangeboden: Huis jaren 30, luxe puur, rust en natuur 25 min van R'dam

- Prijs: € 199.950 - Datum: Vandaag - Te koop Een luxe verbouwde twee onder een kap woning met meer ruimte dan u denkt Dit huis moet u van binnen zien Kopen is vehuizen verhuizen zonder klussen Een droomhuis Elke...

Te koop: Een luxe verbouwde twee onder een kap woning met meer ruimte dan u denkt! Dit huis moet u van binnen zien. Kopen is vehuizen, verhuizen zonder klussen. Een droomhuis. Elke dag een vakantiegevoel! Onafhankelijk taxatierapport ter inzage.

Wilt u ook wonen in een fantastisch karakteristiek en landelijk buitengebied 25 minuten van Rotterdam en 30 minuten van Breda? Rust en natuur puur, elke dag een vakantiegevoel. De stranden op Goeree-Overflakkee zijn populair bij veel toeristen. De dijken en polderwegen zijn erg in trek bij fietsers en wandelaars. De Grevelingen ten zuiden van Goeree-Overflakkee is erg geliefd bij sportduikers en andere watersporters als surfers en waterskiërs.

Er is voor u aan alles gedacht, luxe, comfort en ruimte, 48 m2 grote tuin.
Begane grond:
Entree, meterkast met 7 groepen, trap met een mooie loper. Hier moet u even blijven staan een ruime L-vormige woonkamer, luxe open woonkeuken in langsopstelling met kookeiland, veel merk inbouwapparatuur zoals geïntegreerd koffiezetapparaat waar u op elke moment van de dag kunt genieten van een heerlijke koffie in verschillende soorten, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, grote oven en 5 pits gasfornuis. Aan de achterzijde is een portaal met grote lichtkoepel, achterdeur, modern toilet en wasruimte. De gehele begane grond is strak afgewerkt met inbouwspots, pleisterwerk en sierlijsten van gips, voorzien van vloerverwarming en belegd met grote lichte plavuizen (60x60 Natuursteen).

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is de afwerking lux met veel comfort. Ruime overloop, luxe moderne (zwart wit, grote tegels)badkamer met douchecabine, duo ligbad, dubbele wastafel, ingebouwd hangend toilet, vloerverwarming, Velux dakvenster en inbouwspots. Twee slaapkamers met dakkapel en een slaapkamer met een groot Velux dakvenster. De gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie hardhouten grenen vloer en een strakke afwerking van muren en plafond.

Tweede verdieping:
Per schuiftrap te bereiken vliering (hoogte 1,80m) met parketvloer en opstelplaats voor de CV HR Combiketel Nefit bouwjaar 2005.
Tuin en Zijtuin:
Mooi aangelegde en goed onderhouden brocante achtertuin (48m2) op het zuidwesten met (koi) vijverpartij, prachtige beplantingen ruime schuur, brede zijtuin. Privacy! Heerlijk!

De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing, ramen zijn vernieuwd, de vloeren en muren zijn geïsoleerd.
Alles is verbouwd en vernieuwd in 2005-2006 en in 2010 opnieuw schilderwerk uitgevoerd. Binnen of buiten u kunt elke dag genieten.

Ooltgensplaat is een dorp in de gemeente Oostflakkee, in de provincie Zuid Holland. In Ooltgensplaat bevindt zich het Oude Raadhuis. Het Oude Raadhuis, met uitzicht op de jachthaven van Ooltgensplaat, is het oudste pand in z ijn soort van Goeree-Overflakkee. Ooltgensplaat is een prachtige omgeving om te wonen, te fietsen en te wandelen, met aan de ene kant een jachthaven en het havenkanaal naar het Haringvliet en het Volkerak.

Kortom een royale woning voorzien van alle luxe en comfort in een landelijke woonomgeving en de charme van een dorp.

Als eerste gemeente op Goeree-Overflakkee, biedt de gemeente Oostflakkee koopstarters de mogelijkheid om een VROM Starterslening af te sluiten. De starterslening is bedoeld om mensen die voor het eerst een woning willen kopen, een steuntje in de rug te geven.


Kom binnen u gelooft u ogen niet. Zo veel ruimte.

Algemeen:
- Alles vernieuwd in 2005-2006
- Luxe afwerking
- Luxe keuken en badkamer
- Veel ruimte
- Veel lichtinval
- Privacy
- Comfort binnen en buiten
- 2e toilet
- Schilderwerk binnen en buiten in 2010
- Centraa l gelegen 25 minuten van Rotterdam en 30 minuten van Breda
- Alle voorzieningen in Ooltgensplaat, scholen, supermakt, bakker, bank, postkantoor etc....

www.funda.nl

www.jaap.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger