Aangeboden: Beneden woning met tuin in Scheveningen / Den Haag

- Prijs: € 144.000 - Datum: Vandaag - Vraagprijs 144 000 kosten koper Algemeen Ideale ligging Op loopafstand van het strand het Westbroekpark de Keizerstraat en openbaarvervoer voorzieningen gelegen 2 kamer...

Vraagprijs €144.000 kosten koper

Algemeen
Ideale ligging. Op loopafstand van het strand, het Westbroekpark, de Keizerstraat en openbaarvervoer voorzieningen gelegen 2 kamer appartement met tuin. Mogelijkheid tot uitbouwen. Zeer rustige woonomgeving, beschermd stadsgezicht. Geen doorgaand verkeer in de straat.

Indeling
Naast de voordeur van het appartement is een inpandige fietsenberging. De woonkamer (510cm x 390 cm) heeft openslaande deuren naar de tuin (580cm x 530cm) met zon in de middag. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de authentieke keuken (250cm x 250cm). Ook de keuken heeft een deur naar de tuin. Deze is voorzien van een pergolux overkapping (250cm x 230cm). De slaapkamer (480cm x 360cm) is zeer ruim en licht . In het huis is veel opbergruimte.

Afwerking
Het gehele appartement is voorzien van een doorlopende grenenvloer. De muren zijn gestuukt. De cv is voorzien van weggewerkte leidingen.

Specifieke punten
In de woonkamer en de slaapkamer zijn de originele schouwen nog aanwezig. De schouw in de woonkamer is voorzien van een geïsoleerd rvs rookkanaal. Dit rookkanaal is geschikt voor hout- en gaskachels. De kruipruimte van de slaapkamer is verdiept (hoogte 150cm) en in gebruik als opbergruimte.

Vereniging van Eigenaren
De VvE is actief. In 2008 is er voor ruim €16.000 onderhoud uitgevoerd aan het dak, de schoorstenen en een deel van de voorgevel. Dit jaar wordt er onderhoud uitgevoerd aan de achtergevel. Hiervoor is geld aanwezig in de kas van de VvE. De maandelijkse bijdrage bedraagt €69,-

Interesse?
Neem contact op met de eigenaar en maak een afspraak voor een bezichtiging.

> brugt_kazemier@yahoo.com
> 06 4136 0971 (bij voorkeur na 17:30u)
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger