Aangeboden: Supermooi huis te huur Alphen aan den Rijn (Kerk en Zn)

- Prijs: € 1.100,00 - Datum: Vandaag - Te huur maar ook te koop ruime woning Bij voorkeur huur voor half jaar tot een jaar Beschikbaar per 1 juli Onder architectuur gebouwde moderne en goed onderhouden twee onder een...

Te huur (maar ook te koop) ruime woning. Bij voorkeur huur voor half jaar tot een jaar. Beschikbaar per 1 juli.

Onder architectuur gebouwde moderne en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met riante uitgebouwde woonkamer, moderne open keuken in hoekopstelling, ruime zonnige tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers en de badkamer. Op de 2e verdieping treft u de voorzolder en een riante 4e slaapkamer (mogelijkheid tot 5e slaapkamer). De woning is gelegen aan een rustige straat in de woonwijk Kerk en Zanen, in de nabijheid van speelveld, winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer/NS station, het nieuwe Stadshart van Alphen aan den Rijn en uitvalswegen richting alle grote steden in de Randstad.

Begane grond:
Voortuin, parkeergelegenheid op eigen terrein, berging, Zij-entree/ruime lichte hal met vide en fraaie hardhouten trap, toilet en (uitgebreide) meterkast. Een gedeelte van de garage is bij de woonkamer getrokken, waardoor een riante L-vormige living is ontstaan met veel raampartijen. Het andere deel van de garage is thans als berging in gebruik. De tuingerichte woonkamer is uitgerust met keurige parketvloer, convectorput en spachtelputz wandafwerking. De moderne antraciet grijze keuken in hoekopstelling is voorzien van een lichtgranieten blad en de volgende apparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-magnetron, apothekerskast en een keramische kookplaat. Vanuit de verzorgde achtertuin van maar liefst 90 m2 kunt u de gehele dag heerlijk van de zon genieten.

1e verdieping:
Lichte overloop, trapopgang naar 2e verdieping, trapkast, seperaat 2e toilet, 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers tuingericht en 1 slaapkamer voorzien van airco. Ruime volledig licht betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel.

2e verdieping:
Ruime vooorzolder met aansluiting wasmachine/droger en opstelplaats cv-ketel (2006). Riante 4e slaapkamer (mogelijkheid tot het realiseren van 5e slaapkamer) met dakkapel, zijraam en Velux dakraam.

Bijzonderheden:
De oorspronkelijke garage is voor een deel bij de woonkamer getrokken, waardoor een riante L-vormige living is ontstaan. Het andere deel van de garage is thans als berging in gebruik. Als u op zoek bent naar een ruime, moderne en goed onderhouden woning in een aantrekkelijke (kindvriendelijke) woonomgeving, maak dan een afspraak voor een bezichtiging!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger