Aangeboden: Gemeubileerd 3K appartement in alphen ad rijn

- Prijs: € 895,00 - Datum: Vandaag - Aan de foto s kunt u zien hoe leuk dit appartement is ingericht Het wordt ter overbrugging van 1 jaar aangeboden per 22 juli 1 augustus 2011 Het appartement bevindt zich op de...

Aan de foto's kunt u zien hoe leuk dit appartement is ingericht. Het wordt ter overbrugging van 1 jaar aangeboden, per 22 juli/1 augustus 2011.
Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping (geen lift). Berging beneden en de fiets kan binnen gestald worden. Overigens, bij het huren ontvangt u gratis een bezoekerspas voor het parkeren van uw auto. Er is voldoende ruimte voor het appartementencomplex.
Het appartement heeft een intercom, 3 balkons (voor-en achterzijde van de woonkamer, en bij de keuken een klein balkon), is v.v. een parketvloer door het hele appartement (behalve de keuken) en heeft een ruime entree (ca. 9m2).
Aan de voorkant van de woonkamer is de zonzijde, zodat het appartement ook veel licht heeft!
De keuken is heel praktisch ingericht voor optimaal kookgenot, echter zonder vaatwasser.
De kleinere slaapkamer heeft een inbouwkast en de grote slaapkamer heeft een garderobekast. Alles is keurig netjes verzorgd.
Een (klein) huisdier is in overleg. Binnen roken is niet toegestaan!
U woont hier op 1 minuut loopafstand van het centrum van Alphen aan de Rijn, de Aarhof. Recreatiegebied Zegersloot is ook in de nabije omgeving.
Kortom, alles bij de hand!!
De maandhuur is inclusief VVE € 160/maand en exclusief gwl/gem.belasting. Tijdelijk inschrijven is mogelijk.

Ruime entree, met garderobe. Links de keuken met deur naar het balkonnetje. De keuken is v.v. een afzuigkap, gasfornuis, combimagnetron, koelkast en vriezer.
Hier staat ook de wasmachine/droger.
De badkamer heeft een douche en wastafel. Apart toilet. De slaapkamer van ca. 12m2 heeft een garderobekast en een 2-persoonsbed. De kleinere slaapkamer van ca. 10m2 is v.v. een inbouwkast. Nu staat hier een logeerbed en een bureau.
De woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde een balkon, de voorkant heeft altijd zon!
Dit is een heel leuk appartement om een jaar te moeten overbruggen! Het wonen is plezierig maar ook de omgeving, alles wat u nodig heeft is in de buurt!

Interesse? Klik op de website www.ikwoonleuk.nl en lees alles over dit appartement en over ons! Wij maken graag een afspraak met u, ook in de avond. Voor contact hierover mailt u dan naar monique@jecemoon.nl en nemen contact met u op. M.vr.gr. JeCeMoon Verhuurmakelaars
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger