Aangeboden: Leuk ruim huis aan speelveldje te koop (Leiden)

- Prijs: € 298.000 - Datum: Vandaag - Leuk huis in Leiden te koop Met uniek speelveldje grenzend aan de achtertuin Deze moderne en geheel uitgebouwde eengezinswoning valt op door de ruime indeling van alle...

Leuk huis in Leiden te koop! Met uniek speelveldje grenzend aan de achtertuin.

Deze moderne en geheel uitgebouwde eengezinswoning valt op door de ruime indeling van alle vertrekken en de zeer gunstige en groene ligging in deze woonwijk. De energiezuinige stadsverwarming (geen aanschaf en onderhoudskosten voor CV!) en volledige isolatie van deze woning zorgen voor aantrekkelijk lage maandlasten.

Uw kinderen kunnen zonder problemen naar buiten en genieten van de diverse speelterreinen direct grenzend aan de eigen zonnige achtertuin of in de nabijheid van uw woning. Erg kindvriendelijk!

De rustige ligging in dit mooiste stukje Stevenshof, dichtbij de polder, staat in contrast met het stadsleven en toch is de stad op nog geen 15 minuten fietsen heel dichtbij.

Met directe verbinding met de A44 (Den Haag - Amsterdam) en diverse voorzieningen op loopafstand in de buurt zoals: drie basisscholen, twee supermarkten en een NS-station.

Indeling


Entree/hal met de toiletruimte en meterkast. De aan de achterzijde volledig uitgebouwde zeer ruime woonkamer is circa 40m2 groot! Voorzien van een massief lichteiken parketvloer en open haard. De schuifpui naar de recent vernieuwde tuin vergroot het woonplezier en de lichtinval van de woonkamer.
De (lichte/moderne) keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron/oven, kookplaat, afzuigkap en koel/vries combinatie.

1e verdieping


Via de vaste trap en de overloop bereikt u de twee slaapkamers (voorheen 3/eenvoudig te herstellen). Een uitgebouwde ouderslaapkamer groot 25 m2 met houten vloer en toegang tot het balkon, de tweede slaap/werkkamer van 12,5 m2 voorzien van laminaat. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en het tweede toilet.

2e verdieping


Wederom een vaste trap naar een overloop. De 2 overige slaapkamers van circa 12 m2 en 6m2, beiden voorzien van een dakkapel. Beide slaapkamers en de hal zijn voorzien van laminaat. De zolder heeft tevens een handige en separate wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger en een uitstortgootsteen. De zolder heeft de nodige bergruimte en een ruime vliering.

Bijzonderheden op een rij


- stadsverwarming (geen aanschaf en onderhoud CV ketel! + lage stookkosten)
- geheel geïsoleerd
- ligging aan speelveldje
- recent geheel geschilderd
- stenen schuur
- op alle verdiepingen maximaal uitgebouwd
- woonoppervlakte van 135 m2
- rust, ruimte, groen en toch dicht bij de stad.

---
Adres: Fien de la Marstraat 33, Leiden

Oplevering in overleg.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Rijnland Makelaars Voorschoten
Dhr. R. van Keimpema
T. 071-561 79 40
---

Kijk voor meer foto's op de website van Rijnland Makelaars: (klik op onderstaande link).
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger