Aangeboden: Super de luxe Appartement te huur in Hoek v Holland!!

- Prijs: Op aanvraag - Datum: Vandaag - Zeer luxe wonen nabij bos en strand Zeer luxe 2 kamer appartement eenvoudig tot 3 kamers te realiseren Royale woonkamer met eikenhouten vloer 42 m2 Uitzicht op bos en water...

- Zeer luxe wonen nabij bos en strand!

- Zeer luxe 2 kamer appartement (eenvoudig tot 3 kamers te realiseren)
- Royale woonkamer met eikenhouten vloer (42 m2)
- Uitzicht op bos en water.
- Schitterend balkon met grote glazen pui (kan over de gehele breedte open)
- Luxe keuken met Miele inbouwapparatuur
- Grote slaapkamer met doorgang naar badkamer met Whirlpool

Indeling:

Begane Grond: Afgesloten portiek met brievenbussen, belplateau en trappenhuis. Kelder: Afgesloten berging (ca. 20m²) welke is voorzien van water en elektra, tevens opstelplaats voor wasmachine en droger.
2e verdieping: Entree woning, hal met plaats voor garderobe, lichte moderne uitgebouwde woonkamer (ca. 42m²) voorzien van eikenhouten vloer en stucwerk wandafwerking, harmonica pui naar het balkon aan de achterzijde van de woning welke geheel bij de kamer te betrekken is en is voorzien van houten vlonders met verlichting, zeer luxe design keuken in WengĂ© uitvoering met glazen werkblad, inbouw- koffiemachine, combinatie magnetronoven, koelkast, vriezer, gas op glas kookplaat, brede RVS schouw afzuigkap, 1½ spoelbak en design kraan. Tevens is het stucwerk plafond verlaagd en voorzien van inbouw halogeenspots. Balkon aan voorzijde voor de avondzon, geheel betegelde toiletruimte, slaapkamer (ca. 14m²) aan de voorzijde voorzien van stucwerk wandafwerking, vloerbedekking en doorgang naar luxe badkamer (ca. 4m²) met Whirlpool hoekbad (met bubbels en jetstreams) met douchegelegenheid en design wastafel. Ook de slaap-, en badkamer zijn voorzien van een stucplafond met halogeen inbouwverlichting.



Algemene info:

Super de luxe 2 kamer appartement (voorheen 4) op de tweede verdieping met uitgebouwde woonkamer (42m²) voorzien van een mooie eikenhouten vloer, stucwerk wandafwerking, zeer luxe keuken, luxe badkamer en een heerlijk balkon met fantastisch uitzicht over bos en water.

De woning is grotendeels voorzien van kozijnen met dubbel glas en verkeert in een uitstekende staat.
Wilt u wonen in het gezellige Hoek van Holland met zee, strand en alle winkels voor de dagelijkse boodschappen op fietsafstand, openbaar vervoer richting Rotterdam, Delft en Den Haag in de buurt, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger