Aangeboden: wonen aan buitenrand wijk in vogelenzang park te Spijkenisse

- Prijs: € 249.000 - Datum: Vandaag - Orgelpad 14 3208 Dk Spijkenisse Deze prachtige woning in de wijk Vogelenzang Noord is gelegen op een zeer gewilde locatie aan het Park Vogelenzang De woning maakt deel uit...

Orgelpad 14 , 3208 DK Spijkenisse.
Deze prachtige woning in de wijk Vogelenzang-Noord, is gelegen op een zeer gewilde locatie aan het Park Vogelenzang. De woning maakt deel uit van een blok van vier woningen, een zogenaamde kwadrant woning. De woning is comfortabel, goed geïsoleerd, heeft een fantastische open woonkamer met een sfeervolle gashaard en een heerlijke tuin met een groot terras en een unieke karpervijver.

Benedenverdieping
De entree bevind zich aan de zijkant van het huis, aan een rustig voetpad. Er is geen doorgaand verkeer in deze doodlopende straat. De hal geeft toegang tot het toilet, badkamer en keuken. De badkamer is volledig betegeld, heeft een luxe bubbelbad en de vloer is voorzien van vloerverwarming. De open keuken heeft een kunststof werkblad, een ingebouwde koelkast en een keramisch kookgedeelte. De riante woonkamer heeft een ruime eethoek en een zithoek met moderne gashaard. Beide ramen aan het voetpad zijn voorzien van rolluiken. De ruimte waar de eethoek nu staat was voorheen een slaapkamer. Dit is eenvoudig weer terug te brengen naar de oorspronkelijke indeling, indien u dit wenst. De betegelde vloer is voorzien van een vloerverwarmingssysteem.

Bovenverdieping
De ruime overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en een berging cq. extra badkamer. Tevens vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine en droger. Deze ruimte zou eenvoudig om te bouwen zijn tot eventuele tweede badkamer. Ook is er op de bovenverdieping een ruimte waar de CV HR ketel (2003) staat opgesteld. De beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken voor optimaal slaapgenot.

Tuin
In de ruime tuin bevindt zich een karpervijver. Aan het einde van de tuin is een ruime carport. Er is een stenen berging die direct aan het huis gebouwd is, alsmede een separaat mini-chalet achterin de tuin. De tuin is ideaal gelegen op het Zuid-Westen, wat ervoor zorgt dat u de gehele dag kunt genieten van de zon.

Omgeving
De woning staat aan de rand van het Vogelenzang Park, waar u in alle rust tussen de Schotse Hooglanders en de natuur kunt rondwandelen. Ideaal voor hondenbezitters, maar ook voor iedereen die graag buiten is. Tijdens strenge winters stapt u hier direct op het ijs voor schitterende tourtochten door het polderlandschap. Lagere scholen bevinden zich op loopafstand. Het winkelcentrum, supermarkten en metrostation De Akkers zijn slechts 10 minuten van u verwijderd.

voor verdere informatie bel je 0613 545473 / 0117 785596 of de makelaar

unieke prijs en direct beschikbaar EURO 249.900 !!!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger