Aangeboden: Vrijstaande bungalow met garage!

- Prijs: € 1.150,00 - Datum: Vandaag - Vrijstaande bungalow met garage en carport in de dorpskern van Kedichem De woning beschikt over 4 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond In Kedichem is het prettig wonen een...

Vrijstaande bungalow met garage en carport in de dorpskern van Kedichem. De woning beschikt over 4 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. In Kedichem is het prettig wonen; een rustige woonomgeving, een heerlijke plaats voor opgroeiende kinderen en op korte afstand van Gorinchem en Leerdam met haar bruisende centrum en diverse voorzieningen. Kedichem zelf beschikt over diverse sportverenigingen.

Indeling:
Entree, hal met trapopgang, meterkast en toegang tot de garage, slaapkamer een woonkamer. De woonkamer is licht en ruim en voorzien van een open keuken met koelkast, oven, keramische kookplaat en afwasmachine. Verder vindt u hier een praktische werkkast voorzien van wasmachine aansluiting. De schuifpui biedt toegang tot het terras.

1e verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. De slaapkamers beschikken over vaste kastruimte en/of bergruimte.

Buiten:
De inpandige garage is bereikbaar via de elektrisch bedienbare roldeur, de hal van de woning en een loopdeur naar de achtertuin. In het puntdak bevindt zich een royale bergzolder. Aan de voorzijde is er een royale carport geplaatst met lichtkoepels voor de entree. Rondom de woning ligt een tuin voorzien van bestrating en stenen plantenbakken en vijver.

Algemeen:


  • Perceeloppervlakte ca. 785 m²;

  • Bouwjaar 1989;

  • Huurtermijn minimaal 1 jaar;

  • Waarborgsom 2 maandhuur
  • Huurprijs is € 1150,- per maand
  • Huurprijs is excl. gas, water, licht en gebruikersbelastingen
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger