Aangeboden: prachtige vrijstaande villa in Zoetermeer te koop aangeboden

- Prijs: € 469.000 - Datum: Vandaag - Wonen woonoppervlakte 190 m Overige inpandige ruimte 18 m Perceeloppervlakte 321 m Inhoud 530 m Oprit carport met lichtkoepel deur naar garage Toegangsdeur naar woonhuis De...

Wonen (= woonoppervlakte)
190 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Perceeloppervlakte
321 m²
Inhoud
530 m³ Oprit/ carport met lichtkoepel, deur naar garage. Toegangsdeur naar woonhuis.
De woonkamer bestaat uit een woon- en eetgedeelte. In beide delen bevindt zich een sfeervolle open haard partij. er is ook een bijkeuken met een doorloop naar de garage. Deze is opgesplitst in 2 ruimten.
de keuken is met diverse apparatuur waaronder een 6 pits roestvrijstalen Boretti kookfornuis met 2 ovens en een Amerikaanse rvs koel-/vriescombinatie met ijsblokjes-/watermachine. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie stenen vloer met vloerverwarming.

Indeling Eerste verdieping: 4 slaaapkamers . badkamer is voorzienvan een verhoogd ligbad ( whirlpool) separate douchehoek , 2 wastafels, toilet, bidet en vloerverwarming. Op de overloop bevindt zich tevens een zeer ruime inloopkast met lichtkoepel, met de afmetingen van een slaapkamer. Ook de lichtkoepel op de overloop en de grote raampartijen boven het entree zorgen voor een zee van licht. De gehele eerste verdieping is voorzien van een white wash laminaatvloer.

Bijzonderheden:

De woning is volledig verbouwd en vergroot
Alle wanden door de gehele woning zijn voorzien van spachtelputz
Elektrische rolluiken aan de voorzijde bij de 2 slaapkamers
Airco in woonkamer en overloop eerste verdieping
De woning beschikt over een alarmsysteem voor meerdere zones en voor beide verdiepingen
Volledig geïsoleerd
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger