Aangeboden: TE KOOP : Ruim 3 kamer appartement in Zoetermeer

- Prijs: € 165.000 - Datum: Vandaag - In dit kleinschalige appartementencomplex op de vijfde verdieping gelegen 3 kamer voormalig 4 kamer appartement in de rustige wijk Driemanspolder Dit appartement heeft een ruime...

In dit kleinschalige appartementencomplex op de vijfde verdieping gelegen 3-kamer (voormalig 4-kamer) appartement in de rustige wijk Driemanspolder. Dit appartement heeft een ruime woonkamer en keuken, een luxe toilet en badkamer met ligbad en separate douche, twee goed bemeten slaapkamers, eigen berging op de begane grond en is tevens voorzien van lift. Het appartement ligt op loopafstand van 't Stadshart, openbaar vervoer (busvervoer, Randstadrail en NS station Zoetermeer), scholen en winkels.

Entree:
Centrale hal met bellentableau en brievenbussen, afgesloten tussenentree met toegang tot de bergingen en lift. De eigen berging (circa 1,85 x 3,80 m) ligt op de begane grond en is voorzien van kast (blijven achter) en elektra.

Indeling appartement:
Galerij met toegang tot het appartement. Hal met meterkast en lange ingebouwde kastenwand, welke uitkomt op de overloop. Vanaf deze overloop zijn alle vertrekken te bereiken. De woonkamer is circa 26 m² (6.84 x 3.80) en is erg licht dankzij de grote raampartij. Via de woonkamer toegang tot het balkon, welke gelegen is op het oosten. Het balkon (12 m²) is gelegen over de gehele breedte van het appartement en is daarmee 8,5 meter breed en biedt een vrij uitzicht.
Aan de voorzijde gelegen open keuken (circa 15 m²) met een afscheiding naar de woonkamer toe middels een barblad. De keuken in lichte kleuropstelling heeft een beuken werkblad en biedt voldoende opbergmogelijkheden en ook hier veel licht dankzij de grote raampartij. De keuken is voorzien van vaatwasser (Bosch), wasmachine (Bauknecht) en koel -en vriescombinatie (Siemens). Tevens is er een voldoende ruimte en een aansluiting voor een droger.

De slaapkamer aan de voorzijde (circa 14 m²) is te gebruiken met ingebouwde kast (achterkant van de kastenwand in de hal) en beschikt over een boiler (huur, Inventum 120 liter). De toiletruimte (vernieuwd begin 2010) is geheel betegeld en is voorzien van een wandcloset en verlaagd plafond met inbouwspots. De badkamer is vernieuwd in 2009 in dezelfde stijl als de toiletruimte. Hier is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte (zelfs vergroot), zodat er een ligbad en separaat douche is geplaatst, evenals een wastafel met meubel. Vanuit de badkamer is een toegang gecreëerd naar de slaapkamer die aan de achterzijde gelegen is. Deze slaapkamer is ook vanuit de overloop toegankelijk en is een zeer ruime en lichte kamer, doordat het oorspronkelijk twee kamers waren.

Bijzonderheden:
- Woning is gemeten volgens meetinstructie NEN2580;
- Woonoppervlakte: circa 89 m²;
- Inhoud: circa 268 m³;
- Balkon: circa 12 m² en eigen berging begane grond: circa 7 m²;
- Gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en glasvezelbehang;
- Maandelijkse bijdrage VvE: € 218,- inclusief voorschot stookkosten en servicekosten;
- Recent vernieuwde toiletruimte (begin 2010) en badkamer (eind 2009) in dezelfde stijl;
- Starters opgelet: wellicht mogelijkheid om met starterslening te kopen!
- Oplevering in overleg.

Bezichtigingen ook op zaterdag mogelijk!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger