Aangeboden: Prachting hoekherenhuis in de Professorenwijk in Leiden

- Prijs: € 569.000 - Datum: Vandaag - Brochure met meer foto s kan per e mail worden verstuurd Deze hoekwoning uit 1935 staat in de mooiste straat van één van de mooiste wijken van Leiden de Professorenwijk Dit...

Brochure met meer foto´s kan per e-mail worden verstuurd.

Deze hoekwoning uit 1935 staat in de mooiste straat van één van de mooiste wijken van Leiden, de Professorenwijk. Dit sfeervolle, goed onderhouden herenhuis biedt een fraai uitzicht over de groenstrook met waterpartij waaraan de woning ligt. Dit herenhuis heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer, de zolder met twee dakkapellen is ingericht als "master-bedroom". Veel oorspronkelijke elementen, zoals glas-in-loodramen, originele deuren en plafonds zorgen voor een klassieke sfeer. Voor de deur is voldoende parkeerruimte op de openbare weg. De woning beschikt over een voortuin, zijtuin en een ruime zonnige achtertuin met een vrijstaande houten berging en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van scholen, uitvalswegen, het park Cronesteyn, sportvelden en openbaar vervoer (Station Lammenschans op 5 minuten lopen). Op enkele minuten lopen vindt u ook een paar buurtwinkels en de Leidse binnenstad is tevens op loopafstand (ca. 15 minuten).

Begane grond:
Entree; hal met meterkast, tochtportaal met glas-in-loodramen en originele wandtegels; gang met verdiepte trapkast, zwevend toilet met fonteintje, trap naar eerste verdieping; moderne halfopen hoogglans keuken met granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap), 6-pits gasfornuis met twee ovens (Smeg), tevens is er in de keuken plaats voor wasmachine en wasdroger; woonkamer en eetkamer gedeeld door kamer-en-suite met originele schuifdeuren en veel opbergruimte, voorzien van visgraatparketvloer, openslaande deuren naar de achtertuin. Gehele begane grond is voorzien van isolerend glas.

Eerste verdieping:
Overloop; grote slaapkamer aan achterkant voorzien van grote inbouwkast en openslaande deuren naar balkon, twee slaapkamers aan voorkant, moderne badkamer met bad, douche, wastafel, zwevend toilet en designradiator. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van houten vloerdelen.De eerste verdieping is voorzien van isolerend glas m.u.v. de glas-in-loodramen in de slaapkamers.

Tweede verdieping:
Volledig geïsoleerde grote zolderruimte met twee dakkapellen, momenteel in gebruik als "master-bedroom". Zolderverdieping is voorzien van inbouwkasten, houten vloerdelen en isolerend glas.

Bijzonderheden:
Woonoppervlak ca. 145 m2
Op ca. 220 m2 eigen grond
cv-combiketel: Remeha, 2007
In 2007 geheel gerenoveerd (o.a. nieuwe riolering onder het huis)
Buitenschilderwerk 2009-2010
Vrij uitzicht op groenvoorziening en water
Verkeersarme straat, zeer kindvriendelijk

Oplevering: in overleg
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger