Aangeboden: appartement te koop in Hellevoetsluis

- Prijs: Zie omschrijving - Datum: Vandaag - Te koop aangeboden een mooi appartement gunstig gelegen aan de rand van Hellevoetsluis Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over sportvelden en kijkt u uit naar...

Te koop aangeboden: een mooi appartement, gunstig gelegen aan de rand van Hellevoetsluis. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over sportvelden en kijkt u uit naar het Haringvliet. De oude vesting ern de diverse winkelcentra liggen op loopafstand.Scholen in de directe omgeving. Het Haringvlietstrand is slechts 1 km verwijderd van dit appartement ,terwijl het Noordzeestrand met de duingebieden op slechts 4 km afstand liggen.

Indeling:

Het appartement ligt op de vierde verdieping van een nieuw appartementsgebouw.De verdieping bereikt u via een afgesloten centrale hal met de lift.
De woon/eetkamer met open keuken is ongeveer 45m2. De keuken is modern met alle benodigde inbouw- apparatuur zoals vaatwasser en combi/oven. Verder is er een bergruimte,afgesloten van de keuken van ong. 7 m2,dus voldoende ruimte voor opslag,wasmachine .droger enz. In deze ruimte bevindt zich ook de cv en wtw apparatuur.De woning is zeer energiezuinig.
Er is een ruim,zonnig terras/balkon bereikbaar via openslaande deuren vanuit de woonkamer.
Via de gang kont u in een ruime badkamer met wastafet,inloopdouche en ligbad.
Er is een aparte toiletruimte met fontein en doubloc toilet
De 1e ruime, slaapkamer is ongeveer 16m2 . De 2e slaapkamer is ongeveer 9m2.
In de kelder heeft u een ruime berging met elektra voor uw fietsen en verdere opslag.
In de parkeerkelder is er een parkeerplaats.

De vraagprijs van de woning is euro 224.500,-- k.k. ( onderhandelbaar
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger