Aangeboden: Nette eengezinswoning te Barendrecht

- Prijs: € 999,00 - Datum: Vandaag - Moderne en uitstekend onderhouden eengezinswoning te huur in een kindvriendelijke wijk te Barendrecht Op loopafstand vindt u het gezellige centrum met alle winkels een buurt...

Moderne en uitstekend onderhouden eengezinswoning te huur in een kindvriendelijke wijk te Barendrecht.

Op loopafstand vindt u het gezellige centrum met alle winkels, een buurt-winkelcentrum, een kinderdagverblijf, meerdere scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, een uitgebreid wijkpark, goed openbaar-vervoer, diverse sportieve- en recreatieve bestemmingen, alsook de overige sociale- en medische voorzieningen.

Begane grond:
Hal, 'tuingerichte' woonkamer met een schuifpui naar de royale tuin, open keuken voorzien van diverse apparatuur. De totale oppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt circa 35 m². De 'kamer' hoge en brede ramen in de achtergevel zorgen voor optimaal daglicht;

Alle vloeren zijn voorzien van plavuizen, gecombineerd met comfortabele vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamer gelegen (voorheen 3). waarvan 1 aan de achterzijde met inbouwkast en 1 gelegen aan de voorzijde.

Afmetingen slaapkamers:
5.00 x 3.50 en 3.90 x 2.80;

De modern uitgevoerde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet.

Op de tweede verdieping welke bereikbaar is middels een vaste trap is een grote zolderruimte gelegen welke tevens als derde slaapkamer kan dienen.

Tevens vind u hier de aansluiting voor de wasmachine en -droger.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger