Aangeboden: goed onderhouden, modern en zeer ruim hoek herenhuis

- Prijs: € 324.500 - Datum: Vandaag - In Prijs Verlaagd In kindvriendelijke woonomgeving gelegen en goed onderhouden modern en zeer ruim hoek splitlevel herenhuis met ruime inpandige werkruimte en zonnige...

!!!!! IN PRIJS VERLAAGD !!!!!

In kindvriendelijke woonomgeving gelegen en goed onderhouden, modern en zeer ruim hoek splitlevel herenhuis met ruime inpandige werkruimte en zonnige achtertuin.

• Woonopp. 180m2 met 5 slaapkamers.
• 235m2 eigen grond.
• Woon-werk-combinatie mogelijk!

Indeling
Souterrain: voormalige inpandige garage in 2008 verbouwd tot een fijne ruime werkruimte van in totaal 27m2. Deze werkruimte is vanaf buiten bereikbaar via een eigen ingang. De deur van de voormalige garage is vervangen voor een hardhouten pui met deur. De werkruimte is voorzien van elektra en van water. Vanuit de werkruimte is een trapopgang naar de split-level woonkamer.

Begane grond: entree / hal met modern toilet met zwevend closet en fonteintje, garderobenis, meterkast en toegang tot de keuken en de living.
Luxe keuken (2005), in hoek opstelling welke voorzien is van een koel- en vrieskast, oven, keramische kookplaat, rvs-afzuigkap en rechte opstelling met een vaatwasmachine en een spoelbak.
Split-level woonkamer met in het lage gedeelte een aluminium schuifpui naar de achtertuin, trapopgang naar de verdieping, trapafgang naar de werkruimte in het souterrain en een trapopgang naar het hogere gedeelte van de woonkamer met een gezellige zithoek met open haard. Deze split-level woonkamer is 'laag' voorzien van een plavuizenvloer en 'hoog' voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: overloop met vaste kast met wasmachine- en drogeraansluiting en trapopgang naar de zolderverdieping. Geheel betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Aan de voorzijde gelegen 1e slaapkamer met zijraam van 3.11 x 2.79. Deze kamer is eventueel geschikt om de badkamer te vergroten of om een 2e badkamer te maken. 2e slaapkamer van 2.79 x 4.40 aan de achterzijde gelegen. Middels een kleine trap is de hoofdslaapkamer van 4.27x 3.34 en de 4e slaapkamer van 2.34 x 3.34 bereikbaar.

2e Verdieping: ruime voorzolder van 3.34 x 4.80 nu in gebruik als speelkamer met dakvenster en diverse bergruimte. Fitnessruimte van 2.80 x 3.70 met zijraam en toegang tot de 2e badkamer welke voorzien is van een ligbad met streams en een wastafelmeubel.

Tuin
De achtertuin van 10.00 x 10.00 is gelegen op het zuidwesten en is in 2009 geheel opgehoogd en opnieuw aangelegd. De tuin is voorzien van nieuwe schuttingen, een vijver, sierbestrating direct achter en aan de zijkant van de woning, grind, een trampoline en een zij-ingang. Aan de zijkant van de tuin is een zeer riante houten berging geplaatst voor het bergen van de fietsen en diverse tuin- en terras benodigdheden. De achtergevel is aan de tuinkant van de split-level woonkamer voorzien van zonneschermen.

Algemeen
Bouwjaar 1972. Inhoud 500m3. Zeer verrassend is de speelse indeling. Vanuit de eetkamer heeft u een klein opstapje naar de zitkamer en op de 1e verdieping heeft u wederom een trapje naar de 2 hoger gelegen slaapkamers. Op de zolderetage komt dit niveauverschil voor de laatste keer terug.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een open haard en een HR cv-combiketel met radiatoren (merk: Nefit, bouwjaar 2007). Deze cv-combiketel levert ook het warme water in de woning. Oplevering in overleg.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger