Aangeboden: Ruim, luxe 3-kamerappartement

- Prijs: € 199.000 - Datum: Vandaag - Comfortabel en riant wonen in dit ruim fraai afgewerkt 3 kamer appartement met gratis eigen parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage Vanuit dit gezellige moderne...

Comfortabel en riant wonen in dit ruim, fraai afgewerkt 3-kamer appartement met gratis eigen parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage.
Vanuit dit gezellige, moderne appartement heeft u een fraai uitzicht op het gezellige Middeldijkerplein.

De totale woonoppervlakte van dit smaakvol uitgevoerde appartement bedraagt circa 100 m2 en is geheel voorzien van Quickstep laminaat.

De indeling is als volgt:
Royale entreehal met meterkast, modern toilet met zwevend toilet en hoekfontijn.

Zeer ruime lichte woonkamer (53m2) met mooi uitzicht over het levendige plein, open luxe keuke in een L-opstelling uitgevoerd en onder meer v.v. keramische kookplaat, combimagnetron, geintegreerde vaatwasser en afzuigschouw.
Aan de keuken grenst de bijkeuken (4m2) voorzien van een opstelling voor HR CV Combiketel, mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine en droger.

Twee ruime slaapkamers waarvan de grootste toegang heeft tot de badkamer.

De moderne luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, whirlpool en meubel met wastafel.

Het appartement maakt deel uit van een klein appartementengebouw en is recent geheeld geschilderd. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum carnisseveste, de tramplus met een snelle verbinding naar Rotterdam centrum / C.S., het gezondheidscentrum en het politiebureau.

Dit appartement is voorzien van seniorenlabel. De toegansgsdeuren zijn extra breed.

Aanvaarding in overleg.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger