Aangeboden: Ruime eengezinswoning in nieuwbouwijk Treslong te Hillegom

- Prijs: € 275.000 - Datum: Vandaag - Open Huis zaterdag 3 september 2011 van 11 00 tot 15 00 uur Moderne lichte en goed verzorgde tussenwoning 1997 met vrijstaande stenen berging en circa 12 meter diepe zonnige...

OPEN HUIS: zaterdag 3 september 2011 van 11:00 tot 15:00 uur.

Moderne, lichte en goed verzorgde tussenwoning (1997) met vrijstaande stenen berging en circa 12 meter diepe zonnige tuin alsmede een ruim dakterras (circa 9 m2). De woning is onderhoudsvriendelijk en uitstekend gelegen in één van de meest gewilde woonwijken van Hillegom (Treslong). De woonwijk is ruim van opzet met voldoende speelmogelijkheden en parkeergelegenheid. Deze aantrekkelijke woning is gunstig gesitueerd nabij centrum, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Begane grond:
Overdekt entrée, hal met garderobe, een modern uitgevoerd toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal middels een glasdeur toegang tot de woonkamer. Sfeervolle en lichte woonkamer met aluminium schuifpui naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een praktische provisiekast. Aan voorzijde bevindt zich de open keuken welke is uitgevoerd met een speels erkerkozijn en is voorzien van een keukeninrichting geplaatst in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de hal een trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Speelse overloop met aan de voorzijde 1 slaapkamer alsmede de lichte badkamer voorzien van een douchegelegenheid, vaste wastafel en 2e toilet. De badkamer is voorzien van keurig wit sanitair en lichte betegeling. Aan de achterzijde 2e riante slaapkamer en 3e slaapkamer danwel studeerkamer. Via een vaste trap vanaf de overloop naar de tweede verdieping.

2e Verdieping:
De voorzolder, een aparte wasruimte met wasmachine/droger aansluiting, opstelplaats van de CV-combiketel en de nodige bergruimte. Een ruime en lichte 4e slaapkamer met diverse gebruiksmogelijkheden en een buitendeur met toegang tot het dakterras. Het dakterras over de gehele breedte van de woning en deels overkapt.

Bijzonderheden:
Diverse spachtelputz wandafwerkingen aangebracht.
Tuin volledig bestraat met sierbestrating en ligging op het zuidoosten.
Heipalen aan achterzijde ten behoeve van uitbouw aanwezig.
Buitenkraan en zonwering aan achterzijde.
Woning is volledig geïsoleerd (lage stookkosten).

Verkoop van de woning via Heemborgh makelaar 0252 - 516413.
Voor een bezichtiging buiten werktijd van de makelaar kunt u altijd contact met mij opnemen.
Tel: 06 1561 9159
Mail: Marc.vandeloo@hotmail.com
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger