Aangeboden: Geschakeld woonhuis op uitstekende locatie!!

- Prijs: € 499.000 - Datum: Vandaag - Geschakeld woonhuis met inpandige garage op uitstekende locatie Zeer aantrekkelijk geprijsd Ruimte rust en comfort Dit prachtige woonhuis biedt het allemaal De woning is fraai...

Geschakeld woonhuis met inpandige garage op uitstekende locatie!


Zeer aantrekkelijk geprijsd!

Ruimte, rust en comfort! Dit prachtige woonhuis biedt het allemaal. De woning is fraai gelegen op de grens van Barendrecht en Rhoon. Vanuit de woonkamer geniet u van een mooi en vrij uitzicht over water en groen. De woning biedt zeer veel woongenot, privacy en comfort. Mede door de royale living van maar liefst ca. 75 m2 en de mooie inbouwkeuken van ca. 16 m2 beschikt de begane grond over een riante woonoppervlakte. De 1e verdieping omvat 3 royale slaapkamers, een moderne en een complete badkamer. De 2e verdieping is voorzien van een 'open' 4e slaapkamer en biedt eveneens ruimschoots de mogelijkheid aan een extra 5e slaapkamer. De besloten tuin is gunstig gesitueerd op het zuid/oosten. Samengevat: Een ideale woning voor de diverse type huishoudens!


Indeling:


Begane grond:

Ruime entree met representatieve ontvangsthal, toilet voorzien van closet met inbouwreservoir en fontein, de gehele begane grond is voorzien van een stijlvolle laminaatvloer waaronder vloerverwarming.
Zeer royale en tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de praktisch aangelegde tuin met uitzicht over water en groen. De woonkamer staat in open verbinding met de 'tuinkamer' en biedt vele mogelijkheden qua inrichting, zoals een werk- / tv- / eetkamer of speelruimte. De luxe keuken is uitgevoerd in wit hoogglans met composiet blad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koeler, afzuigkap, dubbele combi-oven, vaatwasser, verzonken spoelbak, close-in-boiler en vriezer. De garage heeft een elektrisch bedienbare deur met afstandsbediening en biedt plaats aan de auto of kan als berging worden gebruikt..

1e verdieping:

Ruime overloop met apart toilet v.v. inbouwreservoir en 3 ruime slaapkamers.
De verdiepingsvloer is eveneens afgewerkt met een slijtvaste en duurzame laminaatvloer.
De complete en moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, een acryl ligbad, duowastafel, douchecabine en design radiator maakt de indeling compleet.

2e verdieping:

Trapopgang met dakkapel waardoor veel lichtinval wordt verkregen. Een 'open' slaapkamer met dakraam en de mogelijkheid voor een extra 5e slaapkamer met dakraam aan de voorzijde.
Tevens bevindt zich hier de cv-ketel, de wasmachine- en drogeraansluiting.


Bijzonderheden:

Rustige ligging.
Parkeerplaats op eigen grond.
Tuin op het zuidoosten;
Nabij scholen, sportverenigingen, winkels en medische voorzieningen;
Goede uitvalswegen naar A15 en A29
Openbaar vervoer zoals bus en Tram op loopafstand.


Maatvoering: ( l x b )

Woonkamer 6.21 x 8.75
Keuken 6.00 x 2.87
Garage 6.22 x 3.00
Slaapkamer 1 5.38 x 3.15
Slaapkamer 2 3.41 x 3.17
Slaapkamer 3 3.40 x 2.16
Slaapkamer 4 4.47 x 4.47
Tuin: 7.02 x 9.15


Kenmerken:

Perceel: 221 m2 eigen grond
Woonoppervlakte 180 m2
Inhoud 724 m3
Bouwjaar: 2009
Oplevering: In overleg.



Vraagprijs: € 499.000,= k.k.

Voor informatie, bezichtingen en biedingen graag contact opnemen met Kuijt Makelaardij
Contact persoon John Kuijt, Tel nr: 0180-628325
Website: www.kuijtmakelaardij.nl
Website: www.funda.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger