Aangeboden: Modern en compleet gerenoveerd 3 kamer appartement R'dam

- Prijs: € 143.500 - Datum: Vandaag - Modern en compleet gerenoveerd 3 voorheen 4 kamer appartement welke zich mede onderscheid door een hoog afwerkingsniveau en de sfeervolle inrichting door het juiste kleur en...

Modern en compleet gerenoveerd 3 (voorheen 4) kamer appartement welke zich mede onderscheid door een hoog afwerkingsniveau en de sfeervolle inrichting door het juiste kleur- en materiaal gebruik. De woning is gelegen op de 2e verdieping van het goed onderhouden en kleinschalige appartementencomplex en ligt in de rustige en 'groene' wijk het 'Lage Land'. Het appartement kenmerkt zich door de nette keuken en badkamer, het ruime balkon, de praktische berging op de begane grond en de gunstige ligging ten opzichte van supermarkten, winkelcentrum 'Lage Land, openbaar vervoer en uitvalswegen richting Den haag/Utrecht/Dordrecht en Rotterdam centrum. Het Kralingse Bos en de Kralingse plas liggen op enkele minuten loopafstand.

Dit appartement kan zonder extra kosten direct worden betrokken!

Indeling
Begane grond
Centrale entree/hal met brievenbussen, beltableau en bergingen.

Entree woning op de 2e verdieping, ruime hal met meterkast en toegang tot de verschillende vertrekken. De ruime en lichte L-vormige woonkamer (voorheen woonkamer en slaapkamer) is voorzien van een nette laminaatvloer en designbehang afwerking. Doordat een slaapkamer bij de woonkamer is getrokken, is een royale woon-/eetkamer ontstaan met toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde van het complex, het eetgedeelte beschikt over een vaste kast. Vanuit de woonkamer is de grootste slaapkamer bereikbaar welke is voorzien van een vaste kastenwand. De afgesloten keuken is voorzien van een keukenblok in wandopstelling en is voorzien van een 4-pits gastoestel, koel/vries combinatie, RVS afzuigkap en spoelbak en ingebouwde oven. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots, douchecabine, wastafelmeubel, design radiator, mechanische ventilatie en beschikt over een afgesloten kast met aansluiting voor de wasapparatuur en opstelplaats voor de boiler. De aan de voorzijde gelegen tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als kastenkamer/werkkamer en geeft toegang tot het balkon. De separate toiletruimte is tot aan het plafond betegeld en is voorzien van toilet, handwasbakje, verlaagd plafond met inbouwspots en bergkastje.

Dit mooie appartement is zeker een bezichtiging waard! Door de goede afwerking is deze direct te betrekken!

Buitenruimte
- Soort: Balkon
- Afmeting: ca. 1.70 x 5.00m
- Ligging: Oost

Afmetingen
- Woonkamer: ca. 6.00 x 3.70m
- Eetkamer: ca. 3.70 x 2.70m
- Keuken: ca. 4.00 x 2.20m
- Badkamer: ca. 4.00 x 1.30m
- Slaapkamer (voorzijde): ca. 5.00 x 2.90m
- Slaapkamer (achterzijde): ca. 5.10 x 2.30m
- Hal: ca. 2.20 x 2.70m

- Berging: ca. 4.50 x 3.20m

Bijzonderheden
- Eigen grond
- Bouwjaar 1964
- Woonoppervlak ca. 90m²
- Verwarming middels blokverwarming
- Warmwater middels boiler (2007)
- Actieve VvE, bijdrage € 151,97 /mnd, voorschot stookkosten € 64,55 / mnd
- Gehele woning is voorzien van een keurige laminaatvloer
- Kleurstelling tegelwerk (keuken/badkamer/toilet): witte wandtegel / zwarte vloertegel
- Woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen
- In 2008 en 2009 intern volledig gemoderniseerd
- Oplevering in overleg; conform lijst roerende zaken.

Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger