Aangeboden: Herenhuis 6-kmr Vrij Uitzicht Alphen a/d Rijn V.O.N.

- Prijs: € 219.500 - Datum: Vandaag - Ruime 6 Kamer Eengezinswoning Type Herenhuis In Alphen Aan Den Rijn Vraagprijs Eur 219 500 00 Vrij Op Naam V O N Dit Betekent Notariskosten En Overdrachtsbelasting Geheel Voor...

RUIME 6-KAMER EENGEZINSWONING (TYPE HERENHUIS) IN ALPHEN AAN DEN RIJN

VRAAGPRIJS EUR 219.500,00 VRIJ OP NAAM! (V.O.N.)

(DIT BETEKENT NOTARISKOSTEN EN OVERDRACHTSBELASTING GEHEEL VOOR REKENING VERKOPER!)

Wilt u komen kijken? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak!

Herenhuis met verrassend veel ruimte en uitzicht op een brede groenstrook.
Dit is de kans om een groot herenhuis (inhoud 385m3) met veel ruimte en mogelijkheden te kopen! De woning aan de Antaresstraat kent een ruime opzet met o.a. veel slaapkamers en een riante Z-vormige woonkamer met 2 zithoeken en een eethoek. Zowel de keuken als de badkamer zijn compleet en in neutrale kleurstelling uitgevoerd. Kenmerkend is de erker met balkon aan de voorzijde én het dakterras aan de achterzijde. De woning is goed onderhouden; zo is o.m. in 2011 de woning aan de buitenzijde geschilderd. De achtertuin kent een gunstige zonligging zuid/oost en beschikt over een stenen berging met achterom. Aan de voorzijde van de woning bestaat vrij uitzicht op een riante siervijver met een karakteristieke treurwilg. De infrastructuur en de beplanting in de wijk rondom de woning is recentelijk gerenoveerd. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen. Hierdoor wordt een grote mate van vrijheid ervaren. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals een basis- en middelbare school, recreatiegebied Zegersloot, een winkelcentrum en een goede busverbinding naar het centrum en het NS-station.

De indeling is als volgt.

Begane grond: de overdekte entree, de ruime hal met de garderobe, de meterkast en de in lichte kleurstelling uitgevoerde toiletruimte.
De woonkamer is ruim bemeten en voorzien van een Bruynzeel Monta Bloes blokparketvloer.
De zithoek aan de voorzijde is erg sfeervol met een openhaard en de erker met uitzicht op de siervijver en de treurwilg. Direct naast de openhaard is op praktische wijze middels legplanken kastruimte gecreëerd.
De woonkamer beschikt over de mogelijkheid voor een 2e zit-/televisiehoek. Aangrenzend de eethoek met ruime opstelmogelijkheden en een leuk zicht op de achtertuin. Het raam aan de achterzijde is middels een rolluik af te sluiten. Middels de ruimtebesparende wenteltrap is de 1e verdieping bereikbaar; de trap wordt aan de
bovenzijde door een praktische schuifdeur afgesloten.

De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur, te weten: een gaskookplaat, een afzuigkap en een oven. De koelkast en vaatwasser zijn op nette wijze geplaatst in de keuken en kunnen worden overgenomen.
De vloer is afgewerkt met witte plavuizen. De keuken is af te sluiten van de woonkamer en heeft directe toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: de overloop, op praktische wijze middels een schuifdeur is de wenteltrap afgesloten, toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer (voorheen 2) is bijzonder ruim en heeft aan de voorzijde toegang tot het balkon met uitzicht op de groenstrook. Aan de achterzijde is een deur naar het dakterras. De slaapkamer is voorzien van een wastafel. Op eenvoudige wijze zijn hier weer 2 slaapkamers van te maken (zie plattegrond).
Aan de achterzijde van de woning is nog een slaapkamer. Aan de voorzijde is de in lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer met een douchecabine, een 2e toilet, de wasmachine aansluiting en een wastafelmeubel met veel kastruimte. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een openslaand raam.

2e verdieping: de overloop, toegang tot de grote bergruimte, de kast met de CV-ketel en geiser en 2 slaapkamers.
De berging is middels een dakkapel te vergroten waardoor nog een extra slaapkamer gecreëerd kan worden.

Tuin: de achtertuin kent veel privacy en een beschut terras naast de keuken. De tuin is verzorgd aangelegd en beschikt aan de achterzijde over een achterom en een berging met een extra overkapping. De berging is voorzien van elektra.

Overige bijzonderheden:
- Isolatie: kruipruimte isolatie middels schelpenlaag van 40 cm en op 1 raam na volledig voorzien van dubbelglas
- Elektrische installatie: 5 groepen en een aardlekschakelaar.
- Ingezetenen van Alphen aan den Rijn of van een andere Regiogemeente, danwel economisch of maatschappelijk gebondenen aan de regio genieten de voorkeur'.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger