Aangeboden: Leuke bovenwoning te huur in Alphen aan den Rijn

- Prijs: € 900,00 - Datum: Vandaag - Per 1 october te huur Op schitterende locatie gelegen zeer goed onderhouden drive in woning met garage en een eigen oprit voor 1 auto De woning heeft een grote woonkamer op de...

Per 1 october te huur

Op schitterende locatie gelegen zeer goed onderhouden drive-in woning met garage en een eigen oprit voor 1 auto. De woning heeft een grote woonkamer op de 1e verdieping met toegang tot het zonnige balkon. Vanuit de woonkamer heeft u schitterend uitzicht over het Weteringpark. De prijs is gebaseerd op nagenoeg een volledig gemeubileerde woning. De woning ligt nabij scholen, winkelcentra "Herenhof" en "Ridderhof", groot recreatiegebied en op korte afstand van de uitvalsweg N207. De woning ligt aan een woonerf met veel groen en ruime parkeergelegenheid.

Indeling:

1e verdieping:

Overloop, geheel betegeld toiletruimte (2008) met vrij hangend toilet, inbouwcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. Ruime L-vormige woonkamer met een fraaie plavuizen vloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige betegelde balkon met uitzicht op het "Weteringpark". Aan de voorzijde van de woning bevind zich de half open keuken (hoogglans cremekleurige onder- en bovenkastjes en een granitolook aanrechtblad) uit 2003 met diverse inbouwapparatuur te weten; vaatwasser, close-in boiler, combimagnetron/oven, afzuigkap, gas op glaskookplaat, RVS spoelbak, koelkast met 3 laden vriezer. De gehele verdieping is voorzien van nette spachtelputz wandafwerking en een fraaie plavuizen vloer.

2e verdieping:

Overloop, stookruimte met Vaillant HR CV-ketel (2003). De overloop geeft u toegang tot twee royale slaapkamers aan de achterzijde van de woning en een royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn recentelijk voorzien van nette spachtelputz wanden en een lichte laminaatvloer. Badkamer (wit sanitair, grijs tegelwerk) met ligbad, wastafel in meubel, toilet, openslaand raam en mechanische ventilatie. De badkamer heeft een verlaagd spanplafond met inbouwspots.
prijs: €900,00 excl G.W.L., TV en internet. borg €1500,00
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger