Aangeboden: Recreatiehuisje te koop op Kruininger Gors / Oostvoorne

- Prijs: € 2.250,00 - Datum: Vandaag - Goed onderhouden recreatiehuisje te koop op het Kruininger Gors Park Molencaten Groep in Oostvoorne op c a 100 mtr afstand van Brielse Meer strand en in de directe omgeving van...

Goed onderhouden recreatiehuisje te koop op het Kruininger Gors (Park Molencaten Groep) in Oostvoorne, op c.a. 100 mtr afstand van Brielse Meer (strand) en in de directe omgeving van diverse watersport- en natuurgebieden.
Het huisje ligt op Kamplust 15, aan een rustig straatje (geen autoverkeer) en is c.a. 30m2 groot. Het totale perceel is c.a. 120m2 groot. Wij hebben regelmatig met 6 personen in het huisje verbleven (met slaapbank in de woonkamer).
Indeling:Woonkamer/keuken. Ruime woonkamer met keukenblok, combi koelkast, magnetron en gasstel. Eettafel met 4 stoelen, 2 fauteuils, televisie met ingebouwde DVD speler en radio.
Slaapkamer 1: Deze ligt direct aan de woonkamer en heeft 2 1 persoonsbedden (schuifbed), een nachtkastje en een kledingkast.
Badkamer: Eveneens direct aan de woonkamer gelegen met ligbad, wastafel en toilet. Warm water dmv boiler.
Slaapkamer 2: Deze bereikt u via de badkamer en hier staat een 1 persoonsbed (seniorenledikant), nachtkastje en kledingkast.
Na jaren van plezierig recreëren verkoop ik dit huisje ivm verhuizing naar een ander deel van het land waardoor de reisafstand voor mij te groot wordt.
Op het park zijn veel faciliteiten (zie onderstaand). Er zijn geen honden toegestaan.
Voor de genoemde prijs wordt het huisje verkocht met alle interieur, apparatuur en de tuinset.Oplevering kan per direct.

  • Faciliteiten
  • gezellig restaurant en bruin café met terras
  • winkelplein met supermarkt en diverse andere kleine winkeltjes· snackcorner· strand aan het Brielse Meer· speeltuin· hertenweide· tennisbanen· fiets- en skelterverhuur· draadloos internet op het park (tegen betaling) · recreatieprogramma 2011: meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomer (02-07 / 12-08)
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger