Aangeboden: Fantastisch appartement met vrij uitzicht (Rotterdam)

- Prijs: € 239.000 - Datum: Vandaag - Centraal gelegen op de Kop van Zuid goed afgewerkt prachtig uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam vanuit de 14e verdieping dat zijn de kenmerken van dit 3 4 kamer...

Centraal gelegen op de Kop van Zuid, goed afgewerkt, prachtig uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam vanuit de 14e verdieping, dat zijn de kenmerken van dit 3-/4-kamer hoekappartement. Veel ramen geven een prettige lichtinval en verder is dit appartement modern en comfortabel van afwerking. Prettig is ook dat u een eigen parkeerplaats kunt kopen in de afgesloten en onderliggende parkeergarage.

Globale indeling:
afgesloten portiek met brievenbussen, bellenplateau, videofoon, liften en toegang tot de parkeergarage.

14e verdieping:
entree/hal met meterkast en toilet - badkamer met wastafel, ligbad èn aparte douche, lichte betegeling - 2 royale slaapkamers - ruime woonkamer met serre van ca. 40 m2, waar vanuit alle een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam, van de Erasmusbrug tot aan de Brienenoordbrug - open keuken met een mooie inrichting en apparatuur, lichte kleurstellingen - praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting en mechanische ventilatie.

De vloer is afgewerkt met een mooi Frans eikenhouten vloer.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2002
- totale oppervlakte: ± 97 m²
- serre ca. 6 m2
- berging ca. 6 m2
- parkeerplaats apart te koop, koopsom € 24.500,= k.k.
- actieve V.v.E., bijdrage € 80,= per maand
- verwarming en warm water middels stadsverwarming

De Kop van Zuid kenmerkt zich door bijzondere architectuur en de vele culturele activiteiten. Tevens bevinden zich op loopafstand diverse winkels en uitgaansgelegenheden, zoals het Nieuwe Luxor Theater, Café Rotterdam en de Entrepot Haven. Met de diverse openbaar vervoer voorzieningen (tram en metro stoppen voor de deur) is het centrum zeer goed bereikbaar.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger