Aangeboden: Te koop prachtig appartement op top verdieping Barendrecht

- Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Omschrijving Luxe afgewerkt 4 kamer topappartement met terras op een prachtige locatie in de wijk Havenkwartier Dit hoek appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het...

Omschrijving
Luxe afgewerkt 4 kamer topappartement met terras op een prachtige locatie in de wijk "Havenkwartier". Dit hoekappartement is gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex en beschikt over een zeer ruime woonkamer, 3 ruime slaapkamers, moderne keuken en badkamer, eigen parkeerplaats in de onderbouw en niet te vergeten een schitterend en vrij uitzicht. Het winkelcentrum "Carnisse Veste", restaurants, openbaarvervoer (o.a. Tramplus(25) naar Rotterdam centrum 20 minuten,± 150 mtr.), sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn te vinden in de nabije omgeving.
Begane grond
Gesloten entree, bellentableau, brievenbussen, ruime hal en lift. Ook bevind zich op de begane grond nog een extra berging van 2,5 x 3 mtr.

4e verdieping
Entree, ruime en lange hal met videofoonsysteem, meterkast, ruime berging (ca. 2,35 x 1,35) met wasmachine en drogeraansluiting. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van de woning en de hal is voorzien van een licht eiken laminaatvloer en een spanplafond met inbouwspots.

Toiletruimte is uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

De moderne en zeer riante living (ca. 49 m2) met open keuken is voorzien van een licht eiken laminaatvloer, wanden met spachtelputz, elektrische screens en een splitairco. Door de grote raampartij van het hoekappartement heeft u veel lichtinval.

Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het zonnige terras op het Zuidwesten. (voorzien van fraaie Bankiraai bloembakken).

De moderne L-vormige open keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals; een koelkast, vriezer, keramische kookplaat, combioven, RVS afzuigkap en een vaatwasser. Het geheel is uitgevoerd in lichte kleuren.

Slaapkamer 1 (ca. 4,60 x 3,56)v.v schuifwandenkast.
Slaapkamer 2 (ca. 3,52 x 3,58)v.v schuifwandenkast.
Slaapkamer 3 (ca. 3,52 x 4,00)v.v schuifwandenkast.

Moderne badkamer (ca. 2,34 x 2,86) met spanplafond en luxe sanitaire voorzieningen zoals; een vaste wastafel met bergmeubel, ligbad, schitterende designradiator en een inloopdouche.

-Overbruggingsgarantie is bespreekbaar!!
-Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging op de 1e verdieping.
-De woning is voorzien van stadsverwarming en Jaga design confectoren.

Tuin
Balkon aan voorzijde van de woning met vrij uitzicht op een daktuin.

Garage
Afgesloten parkeergarage met eigen parkeerplaats

Op verzoek hebben we meer foto's beschikbaar!
Overname van inrichting is bespreekbaar!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger