Aangeboden: 2k-appartement met dakterras te huur in centrum Gorinchem

- Prijs: € 725,00 - Datum: Vandaag - Dit tweekamerappartement is onderdeel van een historisch pand in de binnenstad van Gorinchem Door de recente renovatie is het bovendien zo goed als nieuw Het appartement bevindt...

Dit tweekamerappartement is onderdeel van een historisch pand in de binnenstad van Gorinchem. Door de recente renovatie is het bovendien zo goed als nieuw. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het stadspand. Op de begane grond is een fietsenstalling aanwezig die gedeeld wordt met de bewoner van de tweede verdieping. Het appartement is bereikbaar met een trap en beschikt tevens over een intercom.
De toegang tot het appartement is een kleine hal die als doorloop fungeert naar de woonkamer, slaapkamer en de badkamer.

De woonkamer aan de stadskant is ruim 20 m2 groot en heeft een luxe, open keuken. De keuken is ingericht met een ingebouwde vaatwasmachine, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. De afzuiging gaat middels een RVS-schouw en verder is er een kookgelegenheid op gas.

De badkamer (7 m2) is volledig en modern betegeld en is verder voorzien van een douche met glaswand, een wastafel en een toilet. Daarnaast is er ruimte en een aansluiting voor een wasmachine.

De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Deze kamer is ongeveer 18 m2 groot en heeft een grote inbouwkast. De slaapkamer biedt tevens toegang tot het dakterras (ongeveer 15m2 groot) dat voorzien is van houten vlonders.

De vloer van de woonvertrekken is voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Verder zijn alle muren glad afgewerkt. Kortom, het appartement is direct bewoonbaar.

De prijs van het appartement is € 725,- per maand. Dit is exclusief servicekosten (€ 35 per maand) en gas/water/licht/gemeentelijke heffingen. De borgsom bedraagt tweemaal de maandhuur en dient tezamen met de eerste huurtermijn te worden voldaan. Het is verder mogelijk dat er van een potentiële huurder gegevens omtrent inkomen wordt gevraagd. Het appartement is geschikt voor bewoning door maximaal twee personen en kleine huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen met 06-41423195 of mailen naar nieuwbouwverhuur@gmail.com.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger