Aangeboden: Mooie sfeervolle uitgebouwde eensgezinswoning in Waddinxveen

- Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Sfeervolle en goed onderhouden uitgebouwde eengezinswoning gesitueerd in een rustige en vooral kindvriendelijke woonomgeving met een zonnige achtertuin op het oosten en een mooi...

Sfeervolle en goed onderhouden uitgebouwde eengezinswoning gesitueerd in een rustige en vooral kindvriendelijke woonomgeving met een zonnige achtertuin op het oosten en een mooi uitzicht over de singel aan de voorzijde. Deze 'knappe' woning is met de jaren volledig gemoderniseerd en zodanig zonder klussen te betrekken. De 1.25 meter uitgebouwde woning is voorzien van de volgende opvallende kenmerken:



  • Woonkamer met stucwerkwanden en laminaatvloer
  • 2 zeer ruime slaapkamers op de 1e verdieping
  • Mooie badkamer gesitueerd in een voormalige slaapkamer
  • Oorspronkelijk badkamer nu ingericht als natte ruimte voor het wasapparatuur
  • Zolderkamer met (kunststof) dakkapel
  • Nieuwe CV-ketel (Bosch HR, 2010)
  • Woning geheel voorzien van dubbelglas
  • Hardhouten of kunststof kozijnen
  • 11 meter diepe tuin met grote berging en achterom
  • Gebruiksoppervlakte circa 110 m²
  • Inhoud circa 330 m³ De woning is gelegen in de Oranjewijk van Waddinxveen op één van de meest courante locaties aan de singel. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de woning en op slechts 2 minuten lopen vindt u het winkelcentrum en een basisschool. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad en de Lightrail Gouda-Alphen. U bent altijd welkom voor een uitgebreide bezichtiging in deze echt sfeervolle woning. Indeling: Begane grond: Ruime entree/hal met garderobe, trapopgang (vv vloerbedekking) naar de 1e verdieping, toiletruimte en meterkast (7 groepen met aardlekbeveiliging). Het toilet heeft een flinke afmeting en is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet en fonteintje. Naast het toilet is er een dieper gelegen kelderkast aanwezig voor extra bergruimte. Lichte, zeer royale uitgebouwde woonkamer, grootte circa 28 m², voorzien van spachtelputz wanden en een halfopen keuken van circa 7.5 m². Vanuit de keuken heeft u toegang tot de gezellige achtertuin welke voorzien is van een achterom en stenen berging met elektriciteit. De zeer riante halfopen keuken is voorzien van een lichte en meer landelijke keukeninrichting, welke gedeeltelijk ge-update is qua kleur en apparatuur (keramische kookplaat, afzuigschouw, oven, koel/vriescombinatie en afwasmachine). 1e Verdieping: overloop voorzien van een vaste kast met veel bergruimte en spachtelputz wandafwerking welke vanaf de entree op de begane grond doorloopt tot de zolder. Vanuit de overloop is er toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en natte ruimte. 1 slaapkamer aan de voorzijde van circa 10 m² voorzien van een elektrisch rolluik en een slaapkamer aan de achterzijde van 13.5 m² groot. Het is nog zeker het vermelden waard dat de beide slaapkamers keurig afwerkt zijn met spachtelputs of behang, strakke plafonds met lijstafwerking en mooie vloeren. Vanuit de badkamer is het mogelijk het balkon te bereiken. Dit balkon is momenteel niet in gebruik. In de voormalige badkamer zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger aangelegd. Doordat de nieuwe badkamer naar een slaapkamer is verplaatst is er nu veel ruimte voor een fijne douchecabine, 2e toilet, designradiator en wastafelmeubel. De badkamer is natuurlijk geheel betegeld. 2e Verdieping: overloop voorzien van een nieuwe HR combiketel (Bosch, bj 2010), bergruimte achter de schotten en een klein dakraam. De zolderkamer van circa 12 m² is voorzien van een dakkapel en heeft veel bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden: prettig en kindvriendelijk wonen nabij het centrum van Waddinxveen. De woning is goed onderhouden en geheel voorzien van hardhouten of kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De uitstraling van de woning is helemaal van deze tijd. De in 1960 gebouwde woning staat op een perceel van 144 m² en heeft een inhoud van circa 330 m³. Het woonoppervlakte bedraagt circa 110 m². De oplevering is in overleg, maar is eventueel snel beschikbaar.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger