Aangeboden: Karakteristieke hofjeswoning, randje centrum Den Haag

- Prijs: € 179.500 - Datum: Vandaag - Jacobastraat 58 te Den Haag Rand centrum Westeinde In één van de karakteristieke Jacobastraatjes is gelegen een in uitstekende staat verkerende 3 kamer eengezinswoning met een...

Jacobastraat 58 te Den Haag (Rand centrum/Westeinde)

In één van de karakteristieke Jacobastraatjes is gelegen een in uitstekende staat verkerende 3 kamer eengezinswoning met een zonnige patio. De woning is in 2006 intern grondig gerenoveerd met behoud van de specifieke sfeer en details.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met een toiletruimte met een modern hangend toilet, ruime lichte en doorgebroken woon-/eetkamer (ca 8.30x2.95/4.05) met een mooie laminaatvloer, een spiltrap naar de etage. Aan de achterzijde een semi open keuken (ca 3.10x1.75), voorzien van een tegelvloer en een modern blok met een kunststof topblad, kookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast met vriesruimte en een combi oven/magnetron, via de keuken is er toegang tot een wasruimte met de opstelplaats wasmachine/droger en een deur naar een zonnige patio (ca 2.40x2.10, ligging Zuid Oost).
Op de etage: grote slaapkamer (ca 4.60x4.50) met een dakkapel en toegang tot een ruime berging in de nok (u kijkt direct in de nok van de kap, met een hoogte van circa 4.50 mtr!), voorzijkamer (werk- of tweede slaapkamer, ca 3.15x2) met een kleine originele dakkapel, fraaie moderne badkamer (ca 3.10x2) voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel, een designradiator en een dakraam.

  • Aantrekkelijke ligging nabij het centrum van Den Haag met de binnenstad en het openbaar vervoer binnen
handbereik.
  • Een hofjesachtige bebouwing,
  • Rond 1994 aan de buitenzijde gerenoveerd (dak, gevels, kozijnen) en rond 2006 geheel intern gerenoveerd,
  • Voorzien van een cv-combiketel Nefit, bouwjaar 2006,
  • Naar opgave alle leidingen inclusief riolering en elektra vernieuwd in 2006,
  • Diverse details uit de bouwperiode zijn aanwezig, waaronder glas-in-lood,
  • Eigen grond.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger