Aangeboden: Te koop luxe woonark

- Prijs: € 419.000 - Datum: Vandaag - Woonboot Luxe En Ruime Woonark Met Riante Tuin En Ligplaats Voor Pleziervaartuig Gelegen Op Een Rustige Locatie Noordeinde 46c Leimuiden Deze ruim bemeten en luxe woonark is...

woonboot:
LUXE EN RUIME WOONARK MET RIANTE TUIN EN LIGPLAATS VOOR PLEZIERVAARTUIG GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE

NOORDEINDE 46c – LEIMUIDEN

Deze ruim bemeten en luxe woonark is gelegen op een rustige locatie aan het Noordeinde. U heeft hier de beschikking over een ligplaats voor uw sloep en de ark is omgeven door een ruime siertuin met grindpad, gazon, twee terrassen en twee tuinhuisjes. Het interieur van de ark is vakkundig afgewerkt met gladde stukwerk wanden en plafonds. Op zowel de begane grond als de benedenverdieping zorgen de vele raampartijen (kunststof kozijnen met dubbel glas) voor een prettige lichtinval.

Indeling begane grond: entree, hal met toegang tot de benedenverdieping, toilet, badkamer met luxe vierpersoons whirlpool, vaste douchecabine en grote wastafel, stookruimte met Nefit HR combiketel (bj. 2008) en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de hal bereikt u de sfeervolle woonkamer met dubbele openslaande deuren, Frans eiken parketvloer en open haard met een natuurstenen schouw. De half open keuken (bj. 2008) is v.v. een L-vormige keukenopstelling met RVS gaskookplaat en afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, oven en koel/vriescombinatie. Ook biedt de keuken toegang tot de tuin.

Indeling benedenverdieping: Gang met bergkast onder de trap, 3 kinderslaapkamers en een ouderslaapkamer, 2e badkamer (bj. 2007) met halfronde glazen douchecabine, hangend toilet en wastafel.
Op de benedenverdieping zijn alle vertrekken v.v. één of meerdere raampartijen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: ca. 140 m2
- Inhoud: ca. 375 m3
- Nefit HR combiketel 2008
- Bouwjaar omstreeks 1993
- Verbouwd in 2005
- Bouwjaar 2e badkamer: 2007
- Bouwjaar keuken 2008
- Elektrisch bedienbare smeedijzeren toegangspoort
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- v.v. airco
- Ligplaats voor pleziervaartuig
- 2 houten bergingen, waarvan 1 is gebouwd in 2008
- Precariorechten € 899,-- per jaar
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger