Aangeboden: Te koop!

- Prijs: € 139.900 - Datum: Vandaag - In dit perfect afgewerkte appartement kunt u zo van start Enkele jaren geleden is het appartement flink opgefrist en gemoderniseerd Het resultaat is een compleet appartement...

In dit perfect afgewerkte appartement kunt u zo van start! Enkele jaren geleden is het appartement flink opgefrist en gemoderniseerd. Het resultaat is een compleet appartement, voorzien van een zeer ruime, zonnige woonkamer, een complete keuken met inbouwapparatuur, een fraaie badkamer en twee slaapkamers. De afwerkingen zijn met oog voor detail uitgevoerd. Maak de optelsom en u zult het beamen, dit appartement is ronduit het bekijken waard!

Globale indeling:

Appartement: Entree; keuken voorzien van een hoekopstelling met inbouwapparatuur, boiler en aansluitingen voor de wasmachine; ruime woonkamer; twee slaapkamers; badkamer met vaste wastafel, ligbad en toilet.

De door Hofstede Makelaardij o.g. verstrekte informatie dient uitsluitend te worden gezien als een uitnodiging tot nadere informatie, bezichtiging of het uitbrengen van een bod. Wijzigingen in prijs en uitvoering voorbehouden. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en schaal kunnen geen rechten worden ontleend.

INDELING BEGANE GROND

Entree / Keuken

Omschrijving: Als we het appartement binnen stappen staan we in de keuken. De keuken is voorzien van een complete hoekopstelling met inbouwapparatuur. Verder hangt hier de boiler en zijn in de keuken de aansluitingen voor het plaatsen van de wasmachine aanwezig.

Vloerafwerking : Vloertegels
Wandafwerking : Spachtelputz
Plafondafwerking : Gips

Toilet & badkamer

Omschrijving: De fraaie badkamer is voorzien van een vaste wastafel, ligbad met whirlpool en toilet. De badkamer is voorzien van een afzuigsysteem.

Vloerafwerking : Betegeling
Wandafwerking : Betegeling
Plafondafwerking : Stucwerk met inbouwspots

Woonkamer

Omschrijving: De woonkamer is vergroot door één van de voormalige slaapkamers bij de woonkamer te betrekken. Het resultaat is een heerlijk ruim woonvertrek met goed gekozen afwerkingen.

Maatvoering : Circa 30m2
Vloerafwerking : Laminaat
Wandafwerking : Spachtelputz
Plafondafwerking : Structuur-stucwerk

Slaapkamer I

Omschrijving: Slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van het complex. De kamer is voorzien van een ingebouwde kledingkast en er is toegang tot het balkon.

Maatvoering : Circa 3.81 x 3.10m
Vloerafwerking : Laminaat
Wandafwerking : Glasvliesbehang
Plafondafwerking : Structuur-stucwerk

Slaapkamer II

Omschrijving: Slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van het appartement, direct naast de keuken.

Maatvoering : Circa 4.10 x 1.96m
Vloerafwerking : Laminaat
Wandafwerking : Structuur-stucwerk
Plafondafwerking : stucwerk

Rondom de woning

Omschrijving: De omgeving rondom het complex is mooi ruim van opzet. Er is volop parkeergelegenheid en ook het nodige groen ontbreekt niet aan het geheel. Het balkon is georiënteerd op het zuidwesten en daarmee heerlijk zonnig.

Berging : In het souterrain beschikt u over een eigen af te sluiten berging.


voor meer info ga naar: www.funda.nl of www.hofstedemakelaardij.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger