Aangeboden: Ruime eengezinswoning Te Koop

- Prijs: € 277.000 - Datum: Vandaag - In een rustige woonomgeving in de Oosteindsche acker van Bergschenhoek staat deze royale eengezinswoning Scholen winkels kinderdagverblijf openbaar vervoer bus randstadrails en...

In een rustige woonomgeving, in de Oosteindsche acker van Bergschenhoek staat deze royale eengezinswoning. Scholen, winkels, kinderdagverblijf, openbaar vervoer (bus, randstadrails) en uitvalswegen zijn in de directe omgeving.
Steden als Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Den Haag zijn allen goed te bereiken.
Bovendien liggen de schitterende recreatiegebieden "Het Lage en Hoge Bergsche Bos" en "De Rottemeren" op een steenworp afstand.
De woning heeft een uitbouw op de begane grond en een grote dakkapel op de tweede verdieping. De zonnige, zeer vrij gelegen achtertuin is bijna 10 meterdiep en beschikt over een ruime berging en een achterom.

De royale living ligt aan de voorzijde van de woning en biedt vrij uitzicht over een breed water. Aan de achterzijde bevindt zich ondermeer een ruime woonkeuken welke is voorzien van een luxe keukeninrichting in
L-opstelling met diverse inbouwapparatuur. Woonkamer en keuken totaal ruim 37 m2.

Op de eerste verdieping ligt aan de voorzijde een zeer royale hoofdslaapkamer en een kleinere slaap-/ werkkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime derde slaapkamer en een luxe badkamer met een douchecabine en wastafelmeubel.
De tweede verdieping beschikt over een zeer brede dakkapel aan de achterzijde en een woningbreed terras van circa 10 m2aan de voorzijde. Deze prachtige multifunctionele ruimte is luxe afgewerkt en beschikt over een separate wasruimte en een vaste kastenwand.

Kortom; een goed onderhouden woning met een bijzonder vrije ligging en veel ruimte, welke u zeker gezien moet hebben!

Indeling:

Begane grond
Ruime voortuin met vrij uitzicht over een breed water en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Hal met uitgebreide meterkast. Royale woonkamer met een open woonkeuken van circa 37m2. De luxe keukeninrichting beschikt ondermeer over inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een apothekerskast.

De gehele begane grond is voorzien van een lichte poxy grindvloer. Onder de trap een trapkast. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede hal met een modern betegelde toiletruimte en een vast bergkast.


Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers en een luxe uitgevoerde, modern betegelde badkamer uitgevoerd in zwart/wit met ondermeer een douchecabine, wastafelmeubel, tweede toilet en raam in de achtergevel. De gehele verdieping is voorzien van laminaat.

Zolderverdieping
De zolderverdieping is zeer royaal van afmeting en beschikt ondermeer over een grote dakkapel, vaste kastenwand, separate wasruimte, HR CV-combiketel en een loopdeur naar het zeer vrij gelegen terras met een fantastisch uitzicht over groen en water. De gehele verdieping is voorzien van laminaat.

Bouwjaar 1998
Perceel eigen grond van ca.124 m2;
Indicatie woonoppervlakte ca. 135 m2;
Indicatie inhoud ca. 415 m3;

Uitgebouwde woonkamer;
Luxe keukeninrichting met inbouwapparatuur;
Onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin en achtertuin;
Ruime berging in de tuin;
Veel inpandige bergruimte op de begane grond;
Modern uitgevoerde badkamer en toilet;
3 slaapkamers op de eerste verdieping;
Grote zolderverdieping met dakkapel aan de achterzijde en terras aan de voorzijde;
Veel extra bergruimte door diverse vaste kasten;
Begane grond en eerste verdieping v.v. hard houten kozijnen;
Dakkapel en gevel voorzijde tweede verdieping v.v. kunststof kozijnen;
HR CV-combiketel 1998.

Afmetingen:
  • Woonkamer en keuken: 10.00 x 4.85/2.70 m
  • Slaapkamer 1: 5.10 x 2.85 m
  • Slaapkamer 2: 3.49 x 2.68 m
  • Slaapkamer 3: 4.00 x 1.93 m
  • Badkamer: 2.32 x 2.11 m
  • Zolderkamer: 5.70 x 3.90 m
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger