Aangeboden: Mooie Finse recreatiebungalow met veranda in Moordrecht

- Prijs: € 75.000,00 - Datum: Vandaag - Te Koop Mooie recreatiebungalow gebouwd van stevig dik en duurzaam Fins hout De bungalow heeft een oppervlakte van ca 65m2 en staat op een perceel huurgrond van ca 200m2...

Te Koop: Mooie recreatiebungalow, gebouwd van stevig, dik en duurzaam Fins hout. De bungalow heeft een oppervlakte van ca. 65m2 en staat op een perceel huurgrond van ca. 200m2.

Indeling: Entree achterzijde, hal v.v. c.v. combiketel en aansluiting wasapparatuur, slaapkamer achterzijde, tussen(slaap)kamer v.v. vaste kastenwand, badkamer v.v. wastafel, ligbad met douchegelegenheid en toilet, keukenruimte v.v. rechte keukenopstelling v.v. dubbele spoelbak, gaskookplaat en koelkast, ruime woonkamer voorzijde met uitzicht over de tuin en toegang tot veranda voorzijde.

De bungalow is aan drie zijden omsloten door de fraaie zonnige tuin met vijvertjes, sierbestrating en vrijstaande berging. De bungalow is gelegen in Moordrecht, centraal in de Randstad met alle voorzieningen in de nabijheid, evenals de verbindingswegen naar Utrecht, Den Haag en Rotterdam (A12 en A20).

Een oase van rust in de Randstad!

Vraagprijs 75.000,-- euro.

Bezichtigen is mogelijk na afspraak met de beheerder. Gelegen op bungalowpark Klein Moordrecht, huisje nummer 50.

Reacties svp via de mail.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger