Aangeboden: Leuk studio app, geheel gerenoveerd inclusief g/w/e

- Prijs: € 575,00 - Datum: Vandaag - Groot Hertoginnelaan 575 inclusief g w e Leuk gestoffeerd één slaapkamer appartement in de wijk Duinoord De woning is gelegen op loopafstand van de winkelstraat Reinkenstraat...

Groot Hertoginnelaan, € 575,- inclusief g/w/eLeuk gestoffeerd één slaapkamer appartement in de wijk Duinoord. De woning is gelegen op loopafstand van de winkelstraat Reinkenstraat, het openbaar vervoer tram 10, 11, 17 en bus 14.

Bij binnenkomst woonkamer; woonkamer met open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur; slaapkamer vanuit de woonkamer toegankelijk; luxe badkamer badkamer met douche, wastafel en toilet.

Woning is voor maximaal één persoon




Bent u op zoek naar een huurwoning... doe het dan eens Anders. Anders Huren is een bemiddelingskantoor gespecialiseerd in de huursector. Oftewel Anders Huren heeft al de expertise in huis om u een goede begeleiding te geven naar uw nieuwe thuis. Wij zullen dus samen met u, aan de hand van uw zoekprofiel, uw nieuwe woning vinden.

Een paar stappen verwijderd van uw thuis... het enige wat nog rest is een inschrijving via onze website, of als u echt niet kunt wachten, kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.
Anders Huren is gevestigd in Voorburg, aan de rand van Den Haag. Uiteraard bent u van harte welkom.

Anders Huren

Prinses Mariannelaan 87A
2275 BB Voorburg
Tel: 070-300 47 07
Fax: 070-386 52 86

www.anders-huren.nl
email: anders@anders-huren.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger