Aangeboden: Ruime eengezinswoning met 2 dakkapellen in Veldbloemwijk

- Prijs: € 255.000 - Datum: Vandaag - Omschrijving Mooie eengezinswoning met een nieuwe badkamer 2 dakkapellen en openslaande tuindeuren gelegen in de kindvriendelijke wijk Veldbloemwijk nabij scholen uitvalswegen...

Omschrijving:
Mooie eengezinswoning met een nieuwe badkamer, 2 dakkapellen en openslaande tuindeuren gelegen in de kindvriendelijke wijk Veldbloemwijk nabij scholen, uitvalswegen en recreatiepark Zegersloot.

Indeling:Hal met meterkast, toilet met fonteint (2007) en gerenoveerde trap naar de 1e verdieping. Ruime Z-vormige woonkamer met moderne open keuken met diverse inbouwapparaten. De tuin is bereikbaar via de aangebouwde berging of via de openslaande deuren. Alle kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

1e verdieping:
Overloop met trap naar de 2e verdieping. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers. 1 slaapkamer van 8,5m2 en de 2e (thans in gebruik als ouderslaapkamer) is 15m2 en heeft een vaste kast met schuifdeur. Aan de voorzijde bevindt zich een 3e slaapkamer ook van 15m2 met een wastafel. Tevens bevindt zich de gemoderniseerde badkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van: een ruim bad, wastafelkast met 2 kranen en schuifdeurspiegel kast, inbouwtoilet en een Villeroy & Boch stoom/douche cabine met diverse water jets. De vloer is voorzien van vloerverwarming (2007). De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2e verdieping
Voorzolder met ruimte voor wasmachine en droger en kasten. Achter het knieschot en in de nok is opbergruimte. Op de voorzolder bevindt zich tevens de CV ketel (huur van Nuon ). De zolder is in 2008 verbouwd er zijn 2 dakkapellen op geplaatst en er werden 2 kamers gerealiseerd. Een grote slaapkamer (15m2) en een voorkamer die thans in gebruik is als logeerkamer en strijkkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer. De kap van de woning en de dakkapellen zijn geheel geïsoleerd.
Buiten:
De tuin is ca 11 meter diep * 6 meter breed.
De aangebouwde berging is 6m2. Achter in de tuin bevindt zich een blokhut.
De tuin is onlangs opgehoogd en opnieuw bestraat.
De woning ligt in het midden van een rij eengezinswoningen.
Het pad achter de woningen stopt aan weerszijde bij de achtertuin.
Het perceel is 153m2 groot. De inhoud van de woning is ca 400m3.

Vraagprijs € 255.000 k.k.
Mocht u interesse hebben in onze woning dan kunt u ons bereiken op 06-10330936 voor het maken van een vrijblijvende bezichtiging afspraak.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger