Aangeboden: Leuke recreatiewoning te koop in Leiden

- Prijs: € 57.500,00 - Datum: Vandaag - Te Koop Recreatiewoning Vlietpark Leiden Ruime goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning te koop op het Vlietpark in Leiden Zuid Holland nabij recreatiegebied Vlietlanden De...

TE KOOP: RECREATIEWONING VLIETPARK
LEIDEN Ruime, goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning te koop op het Vlietpark in Leiden (Zuid-Holland) nabij recreatiegebied Vlietlanden. De woning is ideaal gelegen t.o.v. het centrum van Leiden, openbaar vervoer en snelweg (A4). Vrij recreeren met alle faciliteiten op enkele minuten afstand!

De totale oppervlakte van de woning bedraagt ca 52m2 en daarnaast is er een kleine vliering voor opslag van spullen. Indeling: woonkamer met open keuken (ca 7,00 x 5,00), een ouderslaapkamer van ca 3,00 x 3,00, een kleine slaapkamer van ca 3,00 x 2,00 met een stapelbed, een badkamer met wastafel, wc, douche en wasmachineaansluiting. De nette keuken is inclusief koelkast, gasfornuis en magnetron. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.
Het geheel wordt vewarmd middels een Itho Hr combiketel en heeft verder directe aansluiting op het electriciteitsnet werk, waterleiding en riolering. De gehele buitenkant en een deel van de binnenkant is in de zomer van 2009 geverfd. De ramen zijn voorzien van dubbelglas.
Op het perceel is een parkeerplaats voor één auto. Het merendeel van de boedel kan achter blijven waaronder wasmachine en droger.

De goed onderhouden, ruime recreatiewoning is gebouwd in 2003 en staat op ca 233m2 grond. De koper dient de grond te kopen van de parkeigenaar. Prijs voor deze grond is vastgesteld op € 169,38 per m2 en de totale aankoopprijs bedraagt ca € 39.500,- K.K.

Voor verdere informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met de eigenaar op tel: +352-691755027. Meer informatie over het park vindt u op www.vlietpark.nl.
VRAAGPRIJS EUR 57.500,- v.o.n. exclusief grond
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger