Aangeboden: Riante, vrijstaande recreatie bungalow te koop

- Prijs: € 299.000 - Datum: Vandaag - Te koop een geheel gemoderniseerde en verbouwde vrijstaande recreatie bungalow met eigen aanlegplaats voor een boot parkeerplaatsen carport voortuin en fraai aangelegde vrije...

  • Te koop:
een geheel gemoderniseerde en verbouwde vrijstaande recreatie bungalow met eigen aanlegplaats voor een boot, parkeerplaatsen, carport, voortuin en fraai aangelegde vrije achtertuin, aangebouwde fietsenschuur en berging.
De bungalow is gelegen in een rustig groen bungalow park temidden van weilanden en landerijen nabij de stad Leiden en de A4 verbindingen met luchthavens (Schiphol/Rotterdam) en andere grote steden.U heeft een eigen ligplaats voor een boot in de gemeenschappelijke haven die op loopafstand van het huis gelegen is. Vanuit deze haven heeft U via het Vennemeer een open vaarverbinding zonder bruggen met de Kagerplassen.
De bungalow is prima onderhouden, geheel voorzien van isolerende beglazing en wordt centraal verwarmd door middel van een nieuwe (2010) combi ketel. De begane grond van het huis is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De vrij gelegen achtertuin is fraai aangelegd met terrassen, sierbestrating en tuinverlichting. De oplevering is in overleg.

Bouwjaar 1974 en in 1997 uitgebouwd en geheel gemoderniseerd.
parceel grootte : 252 m2
Totaal aantal kamers: 2
Slaapkamers : 1 met de mogelijkheid van een extra slaapkamer
woonoppervlakte: 90 M2
Keuken: open luxe Miele Keuken met inbouwapparatuur
Sanitair: luxe sanitair: toiletruimte met fontein en wandcloset en een badkamer met douche, wastafelmeubel en wandcloset
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger